VOPA

Brf Solkvarteret

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Ikke startet
Fra 771.000 kr / Fra 1.840 kr pr. md.

Beskrivelse

Brf Solkvarteret er et boligprojekt i Malmö med særlig fokus på bæredygtighed. Samarbejdet mellem Serneke Bostad og E.ON har til formål at skabe Sveriges bedste bæredygtige projekt, hvor al energi kommer fra bygningen. Der er udvalgt intelligente grønne løsninger og ikke mindst fokus på cool arkitektur.

Brf Solkvarteret indeholder 83 lejligheder på 29-126 kvm fordelt på 1-5 værelse. Byggeriet forventes færdigt i efteråret/vinteren 2021 og bliver udbudt som bostadsrätter.

Boliger drevet af vedvarende energi

Der bygges som aldrig før i Sverige for at sikre der er boliger nok til fremtidens behov. Samtidig øges behovet for en bæredygtig levevis. En udfordring for Malmö og andre storbyområder er at sikre byens beboere strøm – ikke mindst på en bæredygtig måde. Derfor er Brf Solkvarteret drevet af vedvarende energi som skabes lokalt i byggeriet.

—    ­I Brf Solkvarteret skaber vi  Malmös absolut smarteste boliger koblet med den nyeste teknologi. 
Jonas Håkansson, regionchef for Serneke Projektutveckling.

Smarte, grønne løsninger

I Brf Solkvarteret lagrer store batterier strøm fra tagets solpaneler, så solens energi kan bruges selv i dårligt vejr. Derudover opsamles og genbruges energien fra elevatorernes opbremsninger.

Digitale tjenester gør det nemt for beboerne at gøre det rigtige. Digitale låse betyder du kan droppe nøglen og med et centralt sharing office kan du hente dine pakker uden at skulle forlade bygningen.

I gården findes et solcelletræ som kan lade din elcykel, så du er klar til køre på eventyr. Der findes selvfølgelig også delte ladcykler, som du kan låne til bæredygtig transport. Desuden findes et fælles drivhus og cykelparkeringsområde.

Arkitektur med inspiration fra New York

I Brf Solkvarteret bor man ikke bare smart – arkitekturen er også ekstraordinær og med inspiration fra New York kan du bo i et town house eller i det storslåede naturhus med en facade af bæredygtigt naturtræ.

Central placering

Placeringen er perfekt for dem, der ønsker en nem hverdag. Den nye børnehave nås nemt til fods og der er grønne områder eller mulighed for en løbetur i den nye park lige udenfor døren. Med toget når du city på 3 minutter og til København på bare 15 minutter.

OBS! Alle priser angivet i DKK er omregnet fra SEK 05/06-2019 til kurs 0,70

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelskur
Elbil ladestander
Elevator
Have
Solceller

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up