eBoligadvokat
Brohuset
Brohuset
Brohuset
Brohuset

Brohuset

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Brohuset er en nybygget boligkarré på Frederiks Brygge med i alt 93 indbydende lejelejligheder. Alle lokaler byder på masser af dagslys med hele 2,6 m højde til loftet og store vinduespartier helt til gulvet gør boligen endnu mere rummelig. Materialerne er nøje udvalgt med fokus på funktionalitet og god kvalitet. Trægulvene i lejlighedens værelser, stuer og køkken er i eg med mat hvid lak, der fremstår lyst og er rengøringsvenligt. Hele lejligheden er opvarmet af gulvvarme.

I køkkenet findes en sort kompaktlaminatbordplade med underlimet vask, der står i god kontrast til de hvide køkkenelementer med integrerede greb fra Svane. Køkkenet er udstyret med alle hvidevarer – ovn, kogeplader, opvaskemaskine og køle-fryseskab.

I stueetagen findes de mindre lejligheder, som er hævet ca. 1 meter over terræn og har en stor altan mod gården. De største penthouse-lejligheder ligger på 6. til 7. sal. Badeværelset er gjort ekstra rumligt med et stort spejl og væghængt toilet, og der er plads til at placere en vaskesøjle. De fleste boliger har en stor altan mod syd eller vest. Alle altaner er trukket halvt ind i bygningen, så den er lidt privat, og du vil altid kunne sidde i læ og tørvejr.

I kælderen er der etableret en opfattende cykelparkering med direkte adgang via elevator fra de fleste opgange.

Fælleslokale

Barnedåben, familiefødselsdagen eller en anden begivenhed kan afholdes i det 80 m2 store fælleslokale i stueetagen, hvor man kan åbne de store vinduespartier og sætte sig ud i gården hvis vejret tillader det. Lokalet har køkken med både ovn, opvaskemaskine og køle/fryseskab og lan lejes for en weekend og overtages/afleveres rengjort.

Udearealer

Den hyggelige gård er indrettet som et frodigt og naturligt landskab og skaber et indbydende, lyst og trygt miljø, som understøtter det sociale liv i bydelen for alle aldre. Gårdrummet er et aktivt rum, hvor naboer mødes, og det er opdelt i to zoner – et rekreativt rum og et lidt lavere liggende funktionsrum til blandt andet cykelparkering.

På plænen, som er placeret i gårdens solside, er der rig mulighed for leg, aktiviteter eller afslapning. Høje træer med lysåbne kroner danner et let løvtag i dele af gårdrummet og sikrer, at det fremstår grønt og frodigt.

Nabogrunden huser en integreret vuggestue og børnehave.

Miljørigtig og lavt vedligehold

Boligerne er opført i energiklasse 2015, hvilket sikrer, at boligerne opfylder skrappe energikrav og dermed holder varmeudgifterne i bund. Det giver et behageligt indeklima og en fornuftig boligøkonomi og desuden kan man have god samvittighed over at passe på miljøet. Der er brugt gode materialer, som kun kræver et minimum af vedligeholdelse, så du i stedet kan bruge kræfterne på det du virkelig holder af.

Kort

Lignende byggerier (74)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Website
  • Natur-Energi
Scroll Up