BuddingeBO

Søborg
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 8.266 kr

Beskrivelse

BuddingeBO består af 8 bæredygtige lejelejligheder, med et særligt fokus på at kombinere privat- og fællesliv.  De moderne lejligheder er lyse og rummelige og derudover har beboerne rig mulighed for at benytte fællesarealerne, som består af et fælleskøkken, opholdsrum og have. BuddingeBO er placeret i grønne omgivelser, tæt på gode parkeringsmuligheder, indkøb og offentlig transport. Med kort afstand til skov og sø, er der også god mulighed for at være aktiv i naturen. Lejlighedernes størrelse går fra 52-92 kvm og kan fås med 2 eller 3 værelser.

Et bæredygtigt fællesskab

BuddingeBO er bygget med bæredygtige elementer og en ny energiteknologi. Boligernes materialer er genanvendelige og har en meget lang levetid. BuddingeBO bygges desuden med massivtræselementer som bliver produceret med en meget lav Co2 udledning, samt miljøcertificerede materialer som ikke udleder farlige gasser og som giver et godt indeklima. Det grønne og bæredygtige byggeri skaber derfor nogle rigtig gode og sunde rammer for beboerne og fællesskabet. Søborg er en bydel i storkøbenhavn, belligende i den sydlige del af Gladsaxe kommune. Kommunen lægger stor vægt på, at udviklingen af Buddinge by særligt understøtter bydelens grønne profil. Grundet byggeriets placering tæt på museer, foreninger, skove mm. Er Buddinge den perfekte bydel for beboere der ønsker at leve et aktivt udeliv samtidig med, at bo tæt på storbyen.

2 kommentarer

 • Sandra Jensen
  2 uger siden

  Hej er meget interesseret i denne bolig og vil meget gerne leje den.

  Er en glad og smilende pige, som skal bo sammen med min kæreste der og vores kommende barn. håber på hurtig respons

  det drejer sig om denne bolig kan se den er ledig :
  B Buddinge Hovedgade 169, 1. mf 56 2 8.266 24.797 01-01-2020

  Hvad skal jeg gøre for at få denne bolig.

  Mvh Sandra Jensen

  tlf: 50476708

  • Sascha Wenk
   2 uger siden

   Hej Sandra,

   Vi samarbejder desværre ikke med folkene bag BuddingeBO. Til venstre længere oppe på siden, finder du et link til BuddingeBO’s hjemmeside. Her kan du tilmelde dig deres interesseliste nederst på deres side.

   Venlig hilsen
   Sascha – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Antal enheder
 • Website
 • Facebook
Scroll Up