Ungdomsbolig.nu
Byhuse - Havnevigen Byhuse - Havnevigen Byhuse - Havnevigen Byhuse - Havnevigen Byhusene, Havnevigen

Byhuse, Havnevigen

Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Rækkehuse på Islands Brygge – et stenkast fra vandet. Byhusene byder på tagterrasse, gårdhave og privat, underjordisk p-plads. Tæt på centrum i et børnevenligt område med gode børneinstitutioner.

Rækkehuse på Islands Brygge med tagterrasse, gårdhave og privat p-plads i kælderen. Gennemlyste boliger i åbne, forskudte plan. Byhusene i Havnevigen på Islands Brygge i København er skabt af tegnestuen Vandkunsten, med inspiration fra husene i Kartoffelrækkerne i København. De i alt 110 byhuse bygges i fem karréer. Hver karré indeholder huse i tre forskellige størrelser med tre-fem soveværelser.

TÆT PÅ BYEN – LIGE VED VANDET

Byhusene har en fantastisk beliggenhed, der giver dig mulighed for både at nyde byens puls og slappe af i grønne omgivelser ved vandet. Alle byhusene har underjordisk parkeringsplads med indgang til boligen, så du nemt og bekvemt kan gå direkte op i køkkenet med indkøbsposer og lignende, samt en skøn tagterrasse som fællesnævner. Byhuset bindes sammen af den skulpturelle trappe, der skaber sammenhæng mellem de forskellige etager, og gør at der er kontakt, og gennemlyst fra etage til etage. I Havnevigens Byhuse får du en gennemlyst bolig i åbne forskudte planer. Niveauspringene mellem husene skaber variation, og sikrer samtidig at du kan være helt privat på din tagterrasse, hvor livet leves hele sommeren.

ARKITEKTENS VISION

Byhusene i Havnevigen er skabt af tegnestuen Vandkunsten med inspiration fra husene i Kartoffelrækkerne i København. Disse ikoniske huse blev efter engelsk forbillede bygget i slutning af 1800-tallet, og fremstår nu som nogle af de mest eftertragtede familieboliger i det centrale København.
Som Kartoffelrækkerne står byhusene i lige rækker, der mod nord afgrænses af den nyetablerede Hilmar Bausgaards Boulevard, mod øst af Islands Brygge, mod vest af Vilhelms Buhls Gade og mod syd af vigen og fæl- lesfaciliteterne i ’U-huset’.

Parkering til hele byggeriet er anlagt under jorden således, at der kun er adgang for gående og cyklister mellem husene og i den grønne kile, der går ned midt i området. Dermed skabes et trygt og sikkert miljø for børn og voksne til leg og ophold.
Nedkørsel til parkeringskælderen er anlagt i udkanten af byggeriet, hvor også affaldsnedkast og miljøstationer findes.

I den sydlige del af bebyggelsen ligger strandpromenaden, der byder på badestrand, svømme- og soppeområder, og med samme høje vandkvalitet som i resten af havnen. Her finder man også fællesfaciliteterne for Havnevigen, der er tænkt som bl.a. café, festlokale og gæsteværelser til leje.
Byhusene har familiens trivsel i centrum, og er skabt så du og din familie trives – tæt på byen, lige ved vandet.

Kort

Thorvald Borgs Gade 2, 2300 København S, Denmark

Download materiale

Lignende byggerier (12)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Ungdomsbolig.nu