Central House
Central House facade
Central House stue

Central House

København · Indre By
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Central House er skræddersyet til moderne storbymennesker, der drømmer om en ny og lækker bolig med en ultra central beliggenhed. Du har hele København i nærheden – og Rådhuspladsen, Vesterbro og Islands Brygge er i gåafstand.
I Central House er der boliger for alle typer mennesker – uanset husstandens størrelse og livsstil. Men det, som alle har til fælles, er kærligheden til storbylivet og lysten til at bo lige der, hvor tingene sker.

Ejendom i ny nordisk stil med unikke faciliteter

Central House er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der er verdenskendt for deres innovative værker. Tegnestuen står desuden bag en række af de mest prestigefyldte byggeprojekter i det nye København.

Enkle linjer og varme kontraster

Med Central House har arkitekterne skabt en moderne storbyejendom, der er inspireret af den originale nordiske byggetradition, som er blevet finpudset til vores årtusinde. Den nye nordiske stil er kendetegnet ved enkle og rene linjer, der får tilført liv og varme via kontraster og naturlige materialer, såsom træ og teglsten.

Parkinspireret gårdmiljø

Gårdmiljøet i Central House kan bedst beskrives som: Lidt ud over det sædvanlige. Det er ikke en helt almindelig storbygård, men nærmere en lille park, som virkelig kan bruges til noget. Det store areal anlægges, så der er grønne plæner og bede, boldbaner, hyggekroge, grillpladser og allervigtigst, en stor legeplads til børnene.

Eftertragtede faciliteter

Mange københavnere har været vant til, at nogle faciliteter simpelthen var umulige at få i Hovedstaden. Gode gårdmiljøer er efterhånden blevet mere normalt, men f.eks. er elevator og parkeringspladser stadig ikke lette at få fat på. I Central House er der naturligvis elevator fra ”kælder til kvist”, og der anlægges en stor parkeringskælder under gården, hvor man kan købe en plads helt tæt på boligen.

Lignende byggerier (4)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up