Ceres Plaza
Ceres Plaza
Ceres Plaza

Ceres Plaza

Aarhus · Ceres Byen
Erhverv / Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Ceres Plaza i Ceres Byen, Aarhus, har en stærk arkitektur, central beliggenhed, optimale tilkørsels- og parkeringsforhold og omsluttes af nyanlagte bypladser, henholdvis mod Thorvaldsensgade og mod Ceres Byen, hvilket gør Ceres Plaza til det naturlige mødested og midtpunkt for besøgende, lejere og andre erhvervsdrivende.

Ceres Plaza er et byggeri med 1-4 værelses lejligheder varierende i størrelse fra 40 m2 til 125 m2. Der bliver 208 boliger samt erhverv.

Udlejningen forventes at blive sat i gang i løbet af foråret 2018.

Ceres Plaza er Aarhus’ nye markante ikonbygning. Med en placering ved Cereskrydset – hvor Viborgvej og Silkeborgvej mødes – ligger Ceres Plaza som en monumental og moderne byport – der spiller perfekt sammen med sine naboer, hhv. Den Gamle By og det mere moderne glasbyggeri Prismet.

Med 1270 p-pladser er der plads til alle i den store, underjordiske p-kælder. Det top-moderne parkeringsanlæg er indrettet med tydelig skiltning og logiske farvekoder, så man aldrig kommer i tvivl om, hvor man befinder sig.

Arkitektur

Arkitekten bag Ceres Plaza er Arkitema Architects. De har skabt en spændende facade, som kombinerer glas og lodrette gyldne alubeklædninger med et udsnit af den gamle bryggerifacade. Denne detalje skaber et ikonbyggeri, som har tydelig reference til områdets 150 års kultur- og erhvervshistorie. Resultatet er en både skulpturel og imødekommende bygning.

Erhverv

Store åbne kontorlandskaber med panoramaudsigt, tætte og intime arbejdspladser, kreative lokaler. Alt sammen med adresse midt i Aarhus, midt i naturen, tæt på byens infrastruktur – og med Den Gamle By og det moderne glasbyggeri Prismet som nærmeste naboer.

Lignende byggerier (7)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up