Christian X's Have

Christian X’s Have

Aarhus · Viby J
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Christian X’s Have er et nybyggeri i Viby små fem kilometer fra Aarhus centrum. Byggeriet tæller 146 lejelejligheder fordelt på 5 etaper. Fælles for hver etape er de tre etagers konstruktion, mens lejlighederne varierer i størrelse fra 63-128 kvm med enten 2, 3 eller 4 værelser. De forskellige størrelser egner lejlighederne til både par og familier. Alle boliger har terrasse, altan eller fransk altan, samt badeværelser med vaskemaskine og tørretumbler. Til alle lejligheder hører et individuelt depotrum, mens parkeringsplads kan tillejes.

Etapebyggeri i høj kvalitet

Bebyggelsen består af en række punkthuse kombineret med et større etagebyggeri. De individuelle etaper forbindes af et større, fælles gårdareal karakteriseret af græsbakker og stisystemer som gør stedet ideelt til benyttelse af både børn og voksne. De største etaper er kendetegnet af et markant terrassefald fra de øvre etager til det fælles gårdareal, resulterende i beplantede altaner på både tag og ned langs siden af boligerne. Fra de øverste boliger på gavlen af byggeriet er der desuden udsigt over Brabrand sø.

Alle lejligheder er karakteriseret af store vinduespartier, lyse farver og gulve konstrueret i lyst træ, mens de store køkken-alrum med hvide elementer og badeværelser importeret fra Italien manifesterer den høje kvalitet i materialer gennem hele byggeriet. De tilhørende altaner indbyder som resultat af deres størrelse til både solbadning, måltider og andre former for afslapning.

By og natur

Christians X’s Have ligger placeret mellem Christian X’s Vej og Engtoften. Her befinder man sig tæt på Aarhus by og flere grønne arealer med mulighed for sport, udflugter og leg. Turen til Aarhus midtby er på knap fem kilometer, mens Marselisborg Slot, Dyrehave og strand er at finde kun fire kilometer fra Christian X’s Have. Indenfor samme afstand kan man også finde Mindeparken og Tivoli Friheden.

Tæt ved bebyggelsen findes desuden et rigt antal indkøbsmuligheder, herunder Viby Centret. Mens der i området også kan findes flere skoler, uddannelsessteder og børneinstitutioner.

Lignende byggerier (22)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up