eBoligadvokat
cirkelbuen ullerød hillerød

Cirkelbuen

Hillerød
Ejerboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Cirkelbuen er byggeområde bestående af 145 boliger – mere præcist 39 rækkehuse, 78 lejligheder samt 28 parcelhuse. Grunden er 80.000 kvm og ligger i Ullerød, der er en bydel til Hillerød.

Rækkehusene kommer i et og to plan og varierer fra 90 til 125 kvm., mens lejlighederne går fra mindre to værelseslejligheder på 50 kvm til firværelseslejligheder på 115 kvm. Parcelhusgrundene, der er udstykket, vil blive planlagt sammen med købere, så husene bliver huse, der matcher potentielle køberes behov. Lejlighederne og rækkehusene vil blive indrettet i samarbejde med Ikea Taastrup.

Cirkelbuen har flere busforbindelser til Hillerød st., der ligger ca. 5 km fra grunden.

Ullerød – Nyopført by med nærhed til naturen

Planlægningen af Ullerødbyen går helt tilbage til starten af halvfjerdserne, hvor der blev udarbejdet en helhedsplan for bydelen, som dog aldrig blev endeligt vedtaget. I de senere år er der i takt med at Hillerød er blevet udbygget opstået et stigende behov for arealer til boliger. Derfor besluttede Hillerød Byråd i 2003 at afholde en idékonkurrence om en helhedsplan for en ny bydel – Ullerødbyen.

Vinderforslaget, som var udarbejdet af Stig L. Andersson Landskabsarkitekter, var et visionært forslag, hvor nærheden til naturen og det landskabelige udgjorde et centralt element i den nye bydel. Helhedsplanen for bydelen har efterfølgende udgjort grundlaget for den videre planlægning af den nye bydel. Hele Ullerødbyen dækker et areal på 150 ha og skal efter planen indeholde ca. 1.200 boliger, daginstitutioner og butikker, når bydelen er fuldt udbygget.

Herudover er der kommet et nyt bycenter til Ullerød, der indebærer adskillige shoppingmuligheder, dagligvaretilbud og børneinstitution.

Kort

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
  • eBoligadvokat
Scroll Up