CPH Porthouse
CPH Porthouse
CPH Porthouse
CPH Porthouse

CPH Porthouse

København · Nordhavnen
Ejerboliger · Færdig (ledige enheder)
Fra 2.795.000 kr

Beskrivelse

CPH Porthouse er 86 attraktive ejerlejligheder med altaner på Sundmolen i Nordhavn, hvor store boligdrømme møder Københavns enestående havnehistorie. Med Orientbassinet i baghaven, karré-inspireret arkitektur og udsigten til verden spejler bygningen sig i billeder på udrejse, horisontens møde med solen i øst – og foreningen af det urbane storbyliv med den københavnske havnefront. Alle boligerne har mindst en altan eller terrasse. I stueplan har boligerne direkte udgang til gårdrummet og små forarealer. På taget placeres private og fælles tagterrasser, hvor man lige så kan nyde udsigt udover Øresund og lytte til bølgernes skvulpen.

Byggeriet står med sine facader i skiftende materialer, lyse farvenuancer og skiftevis tilbagetrukne og fremskudte facadepartier i kontrast til de rustikke, røde tegl på pakhusene som danner et markant motiv på Molen.

Bo i et af Københavns smukkeste kvarterer

Industriens atmosfære komplementerer Nordhavnens grønne arealer, hvor storbyens brændpunkter giver plads til det personlige frirum – og hvor internationale forbindelser og lokale fornøjelser skaber harmonisk forankring. Nordhavn er et af Københavns mest fremadstormende områder, hvor moderne arkitektur skaber et unikt bybillede på den store halvø. Området har allerede caféer, en vinbar, dagligvarerbutikker osv. og endnu mere erhverv er på vej. Flere af byggerierne bliver bygget, så der kan være butikker i stueetagen.

CPH Porthouse henter arkitektoniske referencer fra den typiske københavnske karré, og bygger videre på den klassiske byggeskik fra brokvartererne, i en moderne og viderefortolket udgave. Højderne på bygningerne tilpasses omkringliggende grønne rum og udsigten mod havnen, så der sikres behagelige lys- og skyggeforhold.

Lignende byggerier (131)

Én kommentar

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Elevator
Fælles tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Facebook
Scroll Up