Dahlerups Tårn
Dahlerups Tårn
Dahlerups Tårn
Dahlerups Tårn
Dahlerups Tårn
Dahlerups Tårn
Dahlerups Tårn
Dahlerups Tårn
Dahlerups Tårn
Dahlerups Tårn
Dahlerups Tårn

Dahlerups Tårn

København · Carlsberg Byen
Ejerboliger · Delvist færdig
Fra 3.045.000 kr

Beskrivelse

Dahlerups Tårn er et nybyggeri placeret i Carlsberg Byen, der vil bestå af 2-5 værelses ejerboliger, der vil variere i størrelserne 53-122 kvm. Tårnet vil blive 80 meter højt og derfor give størstedelen af boligerne en uovertruffen udsigt over Søndermarken, Carl Jacobsens Have og det meste Frederiksberg. De 80 meter fordeles ud på 23 etager.

Boligen ligger lige ud til Carl Jacobsens Have, der derfor vil fungere som lejlighedernes baghave med mulighed for picnic og leg under åben himmel i naturrige omgivelser. Carl Jacobsens Have er Carlsberg Byens pendant til Central Park på Manhattan.

Boliger i Carlsberg Byens nyeste tårn

Carlsberg Byen er et af Københavns mange områder, hvor nybyggerier vælter frem. Det er derfor et anderledes byområde. Mange bygninger er nymoderne, opført inden for de sidste få år og unikke for København. Samtidig er der masser af bevaringsværdige monumenter fra tiden, hvor området var lukket for offentligheden og kun blev set af arbejderne på Carlsbergs bryggeri.

Carlsberg Byen skal ses som den sidste gave til København fra stifterne af Carlsberg, der var med til at give København bl.a. Botanisk Have, Den Lille Havfrue og meget mere.

Download materiale

Lignende byggerier (16)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
Scroll Up