Dahlia Hus

Dahlia Hus

Valby · Grønttorvet
Andelsboliger · Færdig

Beskrivelse

Dahlia Hus er Københavns første nybyggede andelsboligbyggeri i 10 år. Byggeriet tæller i alt 99 boliger varierende i størrelser fra 70-131 kvm fordelt på to til fem værelser. I Bebyggelsen er der plads til både par, enlige og større familier som søger grønne omgivelser, uden at skulle undvære bylivet med alle dets muligheder. Ejendommen karakteriseres af en stor, fælles tagterrasse med tilhørende væksthus. Der er til byggeriet desuden tilknyttet parkeringskælder med depotrum, samt overdækket cykelparkering.

Funktionalitet og høj kvalitet

Lejlighederne i Dahlia Hus er designet med funktionalitet for øje. Rummeligheden giver plads til både frirum og hverdag, og indbyder til personlig indretning af de naturligt oplyste rum. Et stort køkken fungerer på mange måder som samlingspunkt i de forskellige boliger, opført i lyse materialer af høj og slidstærk kvalitet.

Grønne arealer og god transport

Grønttorvet udgør en bydel i kraftig udvikling. Moderne byggerier med respekt for de industrielle traditioner, skyder op i nord og syd, mens den enorme Grønttorvspark central i området, udgør et samlingspunkt for beboerne. I parken indbydes til både leg, sport og afslapning, mens flere private udendørsarealer ligeledes kan benyttes dertil. Med placeringen i Valby er der fra Grønttorvet kort til mange tilbud. På cykel kan det centrale Valby nås på fem minutter, mens turen til indre København tæller 15 af slagsen. Nærliggende S-togs stationer og buslinjer faciliterer desuden transporten til hovedstaden samt det resterende Sjælland. En faktor som for beboerne i Dahlia hus, med åbningen af den nye metrolinje i 2023, blot forbedres.

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up