BusyBees

Damhusparken

Rødovre
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 4.499.000 kr

Beskrivelse

Rødovres nye nabokvarter

Hvor der tidligere lå Damhustivoli ved Damhussøen i Rødovre har i de sidste par år været en forfalden byggegrund, men i 2016 blev det vedtaget, at der skulle opføres nye, moderne bygninger under navnet Damhusparken. Der vil ud over boligerne blive bygget en offentlig park samt en 600 kvm stor legeplads på den gamle Damhustivoli-grund.

Hele Damhus-området vil blive istandsat, Tivoli-porten vil blive sat op igen, da den rummer meget af historien fra tiden, hvor grunden blev benyttet som tivoli. Derudover vil Damhuskroen også blive istandsat, ligesom Tivoli-muren mod Roskildevej ligeså vil blive istandsat. Yderligere vil Damhustorvet blive saneret og lavet til et cafémiljø. Ifbm. “genfødslen” af Damhus-området har man planer om trafikomlægning for at gøre området mindre plaget af trafikstøj og deraf mere attraktivt.

Byggerierne skal have en flydende overgang fra det lave nabokvarter ved Auroravej til det store, åbne område ved Damhussøen. Boligerne vil derfor stige fra at være to etager tættest mod Auroravej, fire etager tættest mod Damhussøen og tre i bygningerne ind i mellem. Afstanden mellem bygningerne vil passe med afstanden mellem bygningerne ved Auroravej.

I lejligheder på stueetagen skaber skydedøren ud til terrassen ekstra plads både ude og inde, og derfor vil man kunne opholde sig begge steder, når solen skinner. Terrasserne ligger ud til den smukke Damhuspark. På øverste etage ligger penthouselejlighederne med altan og en tagterrasse med skøn udsigt over Damhussøen. Lejlighederne i mellem stueetagen og penthouselejlighederne på øverste har to altaner.

Ejerlejlighederne er som standard udstyret med gulvvarme i alle rum, og lofterne er udført med gips. Der er lækre klinker i et unikt format i badeværelset. Både entré og værelser er indrettet med faste skabe.

Kort

Lignende byggerier (9)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Natur-Energi
Scroll Up