Danalinien 1 facade

Danalien 1

Aalborg
Lejeboliger · Færdig
Fra 7.442 kr pr. md.

Beskrivelse

Danalien 1 udgør en spændende tilføjelse til den pulserende byudvikling i Aalborg. Ejendommen er beliggende på hjørnet af Sohngårdsholmsvej og Danalien, og kan bryste sig af en unik udsigt over Aalborg C og Limfjorden. Bebyggelsen huser i alt 49 lejelejligheder fra 76-160 kvm, alle med egen altan, og strækker sig op til 8 etager. I stueetagen etableres en række erhvervslejemål samt 4 handicapvenlige boliger. Til hver bolig hører et depotrum samt cykelparkering. Vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine er installeret på forhånd. For de små er der desuden etableret en legeplads. Månedlige huslejepriser starter fra 7.442 kr. ekskl. forbrug.

Danalien 1 er tegnet med funktionalitet og bæredygtighed i fokus. Arkitekturen er moderne og energieffektiviteten høj. De indvendige nuancer er generelt lyse – godt hjulpet på vej af en række store vinduespartier, som sikrer effektivt lysindfald i de rummelige boliger.

Syd for centrum

Byggeriet er placeret nær det centrale Aalborg, nær indkøbsmuligheder, busruter, daginstitutioner og skoler. Få meter nord for bebyggelsen finder man Eternitten, hvor flere nyopførte butikker og caféer byder sig, både nu, og i de kommende år. Området udgør et af knudepunkterne for Aalborgs projektbyggeri. På den modsatte side af Sohngårdsholmsvej ligger parken af samme navn, her indbydes til udflugter og motion u grønne omgivelser med et effektivt netværk af stier. Det inderste Aalborg kan hurtigt nås med bus, på cykel eller i bil. Her er mulighederne mange, med et væld af spisesteder, shoppingmuligheder og kulturoplevelser. Fra Aalborg Station faciliteres transporten rund i byen, såvel som resten af landet.

Lignende byggerier (13)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelskur
Depotrum
Elevator
Legeplads

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up