Mølbak
Den Grønne Fatning
Den Grønne Fatning
Den Grønne Fatning
Den Grønne Fatning
Den Grønne Fatning
Den Grønne Fatning
Den Grønne Fatning

Den Grønne Fatning

Herlev
Ejerboliger / Lejeboliger / Ungdomsboliger · Færdig
Fra 2.500.000 kr / Fra 11.150 kr pr. md.

Beskrivelse

Den Grønne Fatning er Herlevs nye boligområde bestående af 244 lejligheder fordel på 164 lejelejligheder, 43 ungdomsboliger og 37 ejerlejligheder.

Leje- og ungdomsboliger

De 164 lejeboliger og 43 ungdomsboliger opføres i 4 etaper. De er på 2-4 værelser og 78-121 m2. Lejeboligerne er indrettet i den tidløse nordiske stil med masser af lys, store vinduespartier i opholdsrummene, smukke parketgulve og stort fokus på enkelthed. Køkkenet er et kvalitetskøkken fra HTH og er placeret sammen med opholdsrummet, så indretningen lægger op til fællesskab og samvær.

Alle lejligheder har udgang til egen altan eller til det indbydende gårdrum.

Ejerboliger

I fjerde etape opføres 37 ejerboliger med Nordisk indretning og materialer af høj kvalitet. Boligerne indrettes i tidløs nordisk stil med masser af lys, store vinduespartier i opholdsrummene, flotte trægulve og stort fokus på enkelthed. Køkkenet er et flot hvidt kvalitetskøkken fra HTH med grebsfrie elementer og alt i hårde hvidevarer. Køkkenet er forenet med opholdsrummet, der lægger op til fællesskab og samvær. Ejerlejlighederne er udstyret med gulvvarme og flotte ege lamel plankegulve i natur.

Om Den Grønne Fatning

Den Grønne Fatning er opført med de charmerende københavnske brokvarterer i tankerne. Kvalitetsboliger, som er helt perfekte for dig og din familie, der vil bo op ad storbyen, men samtidig ønsker naturoplevelser og et trygt nærmiljø.

Som noget ganske særligt findes her et unikt gårdmiljø med en markant, innovativ komponent, idet gårdrummet er hævet op på plinte i 1. sals højde, forbundet af broer mellem de enkelt bygninger.

De enkelte bygninger varierer i højde mellem 4 og 10 etager. Fra tårnbygningen på 10 etager får du naturligvis en særlig spændende udsigt. Alle facader har forskellige udtryk i materialer og farver. Altsammen nøje afstemt for at give boligområdet sit særlige udtryk. Facadernes flader brydes af lejlighedernes store altaner og giver et smukt, varieret og spændende indtryk af et boligområde i harmoni med sig selv og sine omgivelser.

Download materiale

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Elevator
Legeplads
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
Scroll Up