Advice Ejendomsadministration
Den Grønne Fatning
Den Grønne Fatning
Den Grønne Fatning
Den Grønne Fatning
Den Grønne Fatning

Den Grønne Fatning

Ejerboliger / Lejeboliger · Under opførelse
Fra 2.500.000 kr / Fra 11.150 kr pr. md.

Beskrivelse

Den Grønne Fatning er Herlevs nye boligområde. I fjerde etape opføres 37 ejerboliger med Nordisk indretning og materialer af høj kvalitet. Boligerne indrettes i tidsløs nordisk stil med masser af lys, store vinduespartier i opholdsrummene, flotte trægulve og stort fokus på enkelthed. Køkkenet er et flot hvidt kvalitetskøkken fra HTH med grebsfrie elementer og alt i hårde hvidevarer. Køkkenet er forenet med opholdsrummet, der lægger op til fællesskab og samvær. Ejerlejlighederne er udstyret med gulvvarme og flotte ege lamel plankegulve i natur.

Læs mere om leje- og ungdomsboligerne her.

Om Den Grønne Fatning

Den Grønne Fatning er opført med de charmerende københavnske brokvarterer i tankerne. Kvalitetsboliger, som er helt perfekte for dig og din familie, der vil bo op ad storbyen, men samtidig ønsker naturoplevelser og et trygt nærmiljø.

Som noget ganske særligt findes her et unikt gårdmiljø med en markant, innovativ komponent, idet gårdrummet er hævet op på plinte i 1. sals højde, forbundet af broer mellem de enkelt bygninger.

De enkelte bygninger varierer i højde mellem 4 og 10 etager. Fra tårnbygningen på 10 etager får du naturligvis en særlig spændende udsigt. Alle facader har forskellige udtryk i materialer og farver. Altsammen nøje afstemt for at give boligområdet sit særlige udtryk. Facadernes flader brydes af lejlighedernes store altaner og giver et smukt, varieret og spændende indtryk af et boligområde i harmoni med sig selv og sine omgivelser.

Kort

Hørkær 17, 2730 Herlev, Denmark

Download materiale

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up