VOPA
Det Nye Kystens Perle
Det Nye Kystens Perle
Det Nye Kystens Perle

Det Nye Kystens Perle

Snekkersten
Ejerboliger · Færdig
Fra 5.250.000 kr

Beskrivelse

12 lejligheder med panoramaudsigt over Øresund

De 12 nybyggede luksuslejligheder blev indflytningsklar d. 1 Marts 2017. De har den skønneste beliggenhed på Strandvejen i Snekkersten, med en unik udsigt til Øresund. Lejlighederne råder over et bruttoareal på 138-141 + en stor altan.

De store panoramavinduer vender mod Øresund er med til at give en følelse af at være ombord på et skib med frisk luft og bølgesprøjt. Lejlighederne indeholder 3 store soveværelse, et stort badeværelse med skabsplads samt stue med åbent og funktionelt køkken. De særlige detaljer og det lækre materialevalg er med til at give lejlighederne en særdeles gennemudført udtryk. Der er gulvvarme overalt, lave energiudgifter, fornuftige p-forhold og elevator.

Snekkersten som by

Snekkersten er en lille bydel som har beliggenhed i Helsingør ved den Nordsjællandske Øresundskyst i Helsingør Kommune. Bydelen er udsprunget af to fiskelejer i Snekkersten og den nærliggende by Skotterup, som hovedsageligt består af bebyggelse som villaer og rækkehuse. Snekkersten ligger omtrendt 5 minutter kørsel nord for Espergærde. Byen fremstår hyggelig og idyllisk, især med dens skønne Havn, hvor flere erhvervsfiskere og mange lystbåde gænger holder til.

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up