Ungdomsbolig.nu
dortheavej før billedet dortheavej nybygget.dk dortheavej indvendig

Dortheavej

Lejeboliger · Færdig
Fra 3.600 kr pr. md.

Beskrivelse

Unikke almene boliger på Nørrebro

Bygningen på Dortheavej er med til at sætte nye standarder for almene boliger i København og hele Danmark med sin New York-lignende stil. Facaderne bliver udgjort af træ og vinduespartier, der giver bygningen et unikt, specielt udtrykt. Oprindelig skulle byggeriet have været et træ-elementhus, men man valgte en løsning af beton, der var billigere for derefter at beklæde facaden med Thermo Wood. Selve arkitekturen er af høj klasse, da bygningen forekommer i en bue og derfor har mange skæve vinkler.

Boligens tag er belagt med solceller, der skal forsyne lysene i opgangene samt på fællesarealerne.

Hver lejlighed har en tilhørende altan, der alle er tilbagetrukket i bygningens facade. På trods af dette er man ikke gået på kompromis med lysindfaldet hverken på altanerne eller videre ind i lejlighederne. Nogle af lejlighederne vil være i to plan og boligerne varierer meget i størrelse – helt fra en 1-værelses ungdomsbolig på 36 kvm til 5-værelses boliger med to plan på 115 kvm.

Området

Bygningen er placeret i den multikulturelle nordvestlige del af København, Nørrebro, hvor afstanden til indre København eller Københavns øvrige bydele er ganske overkommelig. Indkøbsmuligheder, offentlig transport og kulturelle tilbud er alt sammen inden for gåafstand.

Bl.a. finder du inden for en radius på fem minutters gågang Tagensbo Skole, Nørrebro Bycenter og steder som Bispebjerg Kirkegård, der er anerkendt for sine smukke, japanske kirsebærtræer.

Hvordan får man fat i en lejlighed på Dortheavej?

Lejerbo København har opstillet enkelte kriterier for at kunne få fat i en bolig på Dortheavej 2. Man skal være skrevet op til lejlighederne på Lejerbos hjemmeside. Der vil derigennem forekomme fortrinsret for bl.a. skilmisseramte, studerende, folk, der er tilknyttet arbejdsmarkedet på ikke-tidsbegrænsede ansættelser (under 25 timer), m.fl.

Det er derudover ikke tilladt at have husdyr.

Kort

Dortheavej 2, København NV, Danmark

Skriv en kommentar

Indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Byggestart: 01/02/2016
  • Antal lejligheder/lejemål: 66
  • Samlet areal: 6280
  • Ingeniør: MOE A/S
  • Totalentrepreneur: CJ Group Aarhus A/S
  • Ejendomsmælger: Lejerbo
  • Bygherre: Lejerbo
  • Arkitekt: Bjarke Ingels Group A/S
  • Ungdomsbolig.nu