Drabæk Huse

Drabæk Huse

Blovstrød
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Drabæk Huse består af 78 rækkehuse opført i to etaper. Hver bolig kommer med terrasse og have, hvor man kan boltre sig på egen matrikel under åben himmel. Arkitekturen er inspireret af den omkringliggende natur, hvor materialerne er robuste og miljøvenlige. Drabæk Huse er Svanemærkede, hvilket indebærer et behageligt indeklima samt et lavt energiforbrug.

Drabæk Huse I

Første etape af opførelsen af Drabæk Huse er placeret i den vestlige del og indebærer 34 svanemærkede hjem i idylliske rammer. Disse kommer i et og to plan og varierer mellem to og fire soveværelser. I det store fællesområde i midten af nabolaget, kaldet Grønningen, kan du mødes med naboen til fastelavn, fællesspisning eller noget helt tredje.

Drabæk Huse II

Drabæk Huse II består af 44 svanemærkede rækkehuse i den østlige del af det grønne nabolag med trygge rammer. Denne del af nabolaget ligger ud mod fredet natur med en lille sø. Her er rækkehusene i en og to etager med 2-4 soveværelser. Hjemmene ligger ud til den allerede anlagte vej, der løber rundt i nabolaget.

Bo i Blovstrød, Nordsjællandsk idyl

Blovstrød har masser at byde på. Området er kendt for et godt naboskab, trivsel i skolen og især området natur. I Blovstrød finder man store skove, søer, vandløb og masser af idylliske veje med marker på begge sider. Blovstrød er det perfekte sted at cykle eller løbe ture, da den ene smukke udsigt dukker op efter den anden. Blovstrød indebærer alt den smukke natur, der kendetegner Nordsjælland.

Få minutter væk i bil ligger Allerød, hvor der eksisterer muligheden for at kulturelle oplevelser. Her finder man et teater, en drive-in biograf og shoppingmuligheder alt sammen i rekreative omgivelser.

Der er derudover dagsinstitutioner og skole under 800 meter fra Drabæk Huse, mens Blovstrød og de omkringliggende byer, Birkerød og Allerød, har masser af fritidstilbud for alle aldre.

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up