Ungdomsbolig.nu
Drabæk Huse Drabæk Huse Drabæk Huse Drabæk Huse

Drabæk Huse

Ejerboliger · Delvist færdig
Fra 3.195.000 kr

Beskrivelse

Drabæk Huse nabolaget består af i alt 78 rækkehuse, med hver sin tilhørende terrasse og have, hvor du kan nyde de lune sommerdage. Nabolaget er inspireret af den omkringliggende natur – og boligerne er bygget i robuste, miljøvenlige materialer. Byggeriet er opdelt i to etaper I og II og det forventes at stå helt færdigt i efteråret 2018.

Drabæk Huse I

Drabæk Huse I byder på 34 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer. I det vestlige hjørne af nabolaget finder du Drabæk Huse I, som udgør 34 rækkehuse i et og to plan med 2-4 soveværelser. Hjemmene ligger ud til den allerede anlagte vej, der løber rundt i nabolaget – og giver dine gæster mulighed for at parkere tæt dig, når du holder middag. Drabæk Huse byder på trygge rammer til livets udfoldelser. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. I det store fællesområde i midten af nabolaget, kaldet Grønningen, kan du mødes med naboen til fastelavn, fællesspisning eller noget helt tredje.

Drabæk Huse II

Drabæk Huse II består af 44 svanemærkede rækkehuse i den østlige del af det grønne nabolag med trygge rammer. Denne del af nabolaget ligger ud mod fredet natur med en lille sø. Her er rækkehusene i en og to etager med 2-4 soveværelser. Hjemmene ligger ud til den allerede anlagte vej, der løber rundt i nabolaget – hvor gæsterne har mulighed for at parkere, når de kommer forbi til middag.

Blovstrød repræsenterer det gode liv

Her er højt til himlen, trivsel i skolen og godt naboskab. Her er store skove, søer og vandløb og nærhed mellem mennesker. I Drabæk Huse integreres naturen i boligen, og du inviteres udenfor i de bølgende enge og vidder. Her får du det bedste fra land og by i det smukke, Nordsjællandske landskab.

Blovstrød byder på et utal af naturområder, hvor du kan køre mountainbike eller løbe med en af Danmarks største løbeklubber, Blovstrød Løverne. Ti minutter fra Blovstrød finder du Allerød, hvor du kan stille dine kulturelle lyster i det spændende teater, Mungo Park eller se film under åben himmel i Lynge Drive-in-biografen. Blovstrød byder på en landskabelig stemning og her bor du i en hyggelig by med fokus på familielivet, aktivitet og varme. Dette område er for dig, der ønsker en komfortabel livsstil i trygge rammer med skole og daginstitution i rekreative omgivelser.

Har du børn, skal du ikke bekymre dig om den daglige logistik, da både skole og daginstitution ligger mindre end 800 meter fra Drabæk Huse. Det tager kun fem minutter ned til vuggestuen, Tusindbassen, mens de større børn har en endnu kortere cykeltur til skole. Mange af de nye legekammerater kan således let komme med hjem, når de har fået fri. Drabæk Huse ligger tæt på det hele, og der er et tal af muligheder for sport i lokalområdet.

Kort

Kongevejen 5, 3450 Lillerød, Allerød Municipality, Denmark

Download materiale

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Homeconnector