Bolighed

Egebæk Have

Espergærde
Lejeboliger · Under opførelse
Fra 14.100 kr pr. md.

Beskrivelse

På Mørdrupvej i Espergærde finder man Egebæk Have, 35 eksklusive lejelejligheder i idylliske, nordsjællandske omgivelser. De nybyggede boliger fordeles på tre separate punkthuse, to i tre etager, og et sidste i to etager, på adressen Mørdrupvej 15-19. Lejlighederne er opført i varierende størrelser fra 3-4 værelser fordelt på 94-128 kvm. Samtlige lejligheder er udstyret med rummelige altaner, og kan tilgås via elevator med niveaufri adgang. Månedlige huslejepriser starter fra 14.100 kr.

Moderne boliger

Byggeriet er opført med respekt for de eksisterende byggerier i området. Facaderne er derfor opført i hvid teglsten, mens altaner er konstrueret i hvid beton. Døre og vinduer er udført i træ og aluminium. Lejeboligerne er indrettet med fokus på personlig indretning, og karakteriseres derfor af rummelige opholdsrum, hvor et effektivt lysindfald skaber liv. Rundt om bebyggelsen står en række ældre træer som supplement til de indre haveområder, hvor beboere kan mødes og slappe af.

Espergærdes tilbud

Kun 500 meter fra Egebæk Have ligger Espergærde Station. Stationen fungerer som et oplagt afgangspunkt til større byer som Helsingør og København, med en rejsetid på henholdsvis 7 og 39 minutter. Espergærde by besidder dog også selv et fint udvalg af tilbud og muligheder. Kystlinjen udgør et særligt yndet besøgsmål for både beboere og besøgende, med strandområder, cafeer og restauranter som særlige kendetegn for området. I finder Espergærde Centret, få meter fra stationen, finder man en række dagligvare- og special butikker.

Kort

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Have

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Website
  • Natur-Energi
Scroll Up