Sales Styling
Egehusene

Egehusene

Glostrup
Ejerboliger · Færdig
Fra 2.595.000 kr

Beskrivelse

Blot to kilometer fra Glostrup centrum finder man Egehusene. Egehusene består af fire punkthuse alle med fælles tagterrasse og boligerne varierer fra 77 til 133 kvm.
Mulighederne omkring Egehusene er nærtliggende. I gåafstand kan du både nå Fakta og Aldi, mens du blot skal 100 meter for at nå Glostrup Idrætsanlæg.

Bo i Egehusene i Glostrup

Egehusene er et projekt, der er placeret i Glostrups etablerede nabolag, Stadionkvarteret med hyggelig stemning og mange forskellige familier. Stadionkvartert indebærer et roligt og trygt nabolag, med gode muligheder for et socialt fællesskab i grønne omgivelser. Hvert hus vil bestå af fire etager og en fælles tagterrasse. Fra tagterrassen kan du nyde udsigten over den omkringliggende natur, der er smelter sammen med boliger og medfører et indbydende udendørsrum.

Glostrup har i de seneste år været inde i en positiv udvikling, hvor borgere og disses velvære har været i fokus. Generelt har Glostrup flere skønne parker og skove, hvor der er fri mulighed for løbe-, gå- og cykelture. Du finder derudover Vestervangskolen ganske tæt på Egehusene, mens Glostrup Gymnasium er to kilometer væk.
Og så ligger Glostrup blot lidt over ti kilometer fra København.

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Fælles tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up