Ungdomsbolig.nu
Egehusene, Glostrup Egehusene, Glostrup Egehusene, Glostrup Egehusene, Glostrup Egehusene, Glostrup Egehusene, Glostrup

Egehusene

Ejerboliger · Under opførelse
Købspris (fra): 2.595.000 kr

Beskrivelse

Egehusene er centralt beliggende blot 2 kilometer fra Glostrup centrum og har gode aktivitetsmuligheder for børn og voksne lige rundt om hjørnet fra dit hjem. De fire punkthuse med fælles tagterrasse består af lejligheder på 77-133 kvm. blot 100 meter fra Glostrups Idrætsanlæg, som er et mekka for alle, der holder af en aktiv hverdag og gode motionsaktiviteter. Til de daglige indkøb har du Fakta og Aldi i gåafstand fra din nye hoveddør.

Egehusene I og II, som er den nuværende fase af det samlede byggeri, udgør to af de fire punkthuse i det nye projekt, er placeret i Glostrups etablerede nabolag, Stadionkvarteret. De to punkthuse byder til sammen på 24 rummelige ejerlejligheder, med mulighed for at bo i et nybygget hjem med 2-4 værelser, en stor altan eller terrasse med have, samt et lyst badeværelse med bruseniche. Alle hjem har en fleksibel planløsning og spændende tilvalg, så du kan sætte dit personlige præg på dit nye hjem, og tilpasse det til din families behov og ønsker.

Egehusene er i fire etager og har hver en stor fælles tagterrasse øverst oppe, hvor du kan nyde udsigten og naboernes hyggelige selskab i solen. Samtidig er der en fin kontakt til nabolaget, hvor den omkringliggende natur spiller godt sammen med boligerne og skaber indbydende udendørsrum. Egehusene består af fire etaper med i alt 48 hjem på 77-133 kvadratmeter, så du kan glæde dig til at bo i et livligt og trygt nabolag med naboer i alle aldre.

Bo ved Egeparken centralt i Glostrup

Glostrup er en by i udvikling med fokus på borgere og velvære. Det er en attraktiv by med et rigt kultur- og byliv samt skønne parker og skove, hvor du kan gå på opdagelse og finde uberørte perler – mindre end 12 kilometer fra København. Egehusene ligger i det veletablerede Stadionkvarter med hyggelig stemning og mange forskellige familier.

Få minutter fra Glostrup centrum finder du Stadionkvarteret. Et roligt og trygt nabolag, med gode muligheder for et socialt fællesskab i grønne omgivelser. Stadionkvarteret er et frirum i byen. Her kan du skabe hjemlige rammer og samtidig have byens glæder i gåafstand.

De nye hjem er opkaldt efter Egeparken, der ligger som nabo til Egehusene. Parken fungerer som en grøn oase, hvor du kan trække dig tilbage og nyde den friske luft. Tænd op i bålstedet og tilbered maden over åben ild, i selskab med gode venner og familie. Ønsker du noget mere aktivt, kan du prøve kræfter med klatreskoven i Egeparken.

Egeparken fungerer som en naturlig del af nabolaget. Parken byder på store, gamle egetræer, en pavillon, en legeplads med tårne, huler og en rutsjebane, så du har mulighed for at slappe af og nyde dette dejlige åndehul men en god bog eller en picnickurv og familien. De nye hjem ligger få minutters gang fra Vestervangskolen, og Glostrup centrum har du mindre end 2 kilometer fra dit nye hjem. Er det gråvejr, kan du tage på shopping i shopping centeret, der byder på mange gode butikker. Du kan også købe en stor pose popcorn og se den nyeste film i biografen, eller nyde en god middag på restaurant.

Kort

Stadionvej 82, 2600 Glostrup, Denmark

Download materiale

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser
Købspris (fra):

Yderligere information

  • Homeconnector