Elsehus
Elsehus
Elsehus
Elsehus

Elsehus

København · Ørestad
Ejerboliger / Lejeboliger · Færdig
Fra 11.000 kr pr. md.

Beskrivelse

Elsehus i Ørestad Syd ligger med direkte udsigt til Kalvebod Fælled. Her finder du en kombination af rækkehuse og lejelejligheder.

Elsehus rækkehuse

De 8 rækkehuse i 3 etager har egen tagterrasse og fantastisk udsigt. Du får veldisponerede kvadratmeter med plads til livet. Det giver mulighed for fællesskab såvel som stille fordybelse, idet forældre, børn og teenagere kan trække sig tilbage – fordele sig op igennem boligen – og så mødes igen i køkkenet eller dagligstuen, når man har lyst til det. Den vestvendte og hævede træterrasse ligger helt ud til Kalvebod Fælled. Og fra den store tagterrasse, hvor der er masser af plads til familiehygge hele sommeren, får du uhindret udsigt over fælleden så langt øjet rækker.

Elsehus lejelejligheder

I lejlighederne er hver kvadratmeter optimeret for at skabe plads til hverdagen. Lejlighederne er med 2-4 rum, alle lyse med et centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til enten altan eller terrasse. Beboerne i alle boliger har adgang til to lækre store fælles tagterrasser på 6. sal i bygning 2 og på 7. sal i bygning 3. Her kan du opleve fællesskabet eller finde en hyggelig krog, hvor du kan nyde udsigten over Fælleden.

Frirum til at leve

Tæt ved Elsehus ligger Himmelhøj Naturlegeplads, der er spækket med små baser, med bålpladser og læmuligheder. Her kan du udforske Insektskoven og lære børnene om naturens mindste skabninger. Besøg også Amagerarken, der er mere end 50 meter lang og indeholder både overdækkede læsteder, labyrinter, en stendysse, teaterscener og bålsted. Historien er, at arken er strandet og dyrene gået i land på Kalvebod Fælleds store vidder.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Samlet areal
Scroll Up