Enghusene
Enghusene

Enghusene

Aalborg
Lejeboliger · Færdig
Fra 7.500 kr pr. md.

Beskrivelse

På den gamle eternitfabriks grund i Aalborg finder man 65 nybyggede lejeboliger i form af Enghusene. Boligerne er opført på området Kildevældet og tæller størrelser fra 72-97 kvm fordelt på 2-4 værelser. Alle lejligheder har stor altan eller terrasse, samt tilhørende privat parkeringsplads, en sjældenhed så tæt på Aalborgs midtby. Lejeboligerne varierer i pris fra 7.500-9.000 kr. pr. måned ex. forbrug.

Boligerne i Enghusene henvender sig, grundet den store variation i størrelse, til både yngre, ældre, par og familier, mens placeringen lidt uden for Aalborg centrum indbyder til aktiviteter og oplevelser i både by og vild natur.

Én af flere

Enghusene er det tidligst opførte af flere byggerier på Kildevældet. Nabohuset, et byggeri i fyrtårnshøjde med udsigt over Aalborg by, udgør blandt andet et eksempel på den dynamik der kendetegner området, med stor variation i både natur og arkitektur. De forskellige boligtyper er dog konstrueret og designet med henblik på et harmonisk helhedsindtryk, hvor sammenhængen, på trods af forskellighed, er fremtrædende. Området omkring Eternitten vil tælle 1500 nye boliger.

Naturen midt i byen

Enghusenes placering små 2000 meter fra Aalborg centrum har tilladt en bevaring af de grønne arealer der omkranser bebyggelsen. Området er karakteriseret af vilde træer, buske og græs, mens større grønne arealer indbyder til ophold, sport og andre aktiviteter. Et mindre system af stier har til formål at tilgængeliggøre de forskellige områder for beboerne. De grønne områder inddrages også i selve byggeriet, hvor store træer pryder vejkanten langs indkørslen til Kildevældet.

Den korte afstand til den indre Aalborg muliggør samtidig benyttelsen af byens mange muligheder, hvad enten man søger kultur, mad, eller andre oplevelser. Området omkring Eternitten konstituerer desuden en glimrende platform for forskellige aktiviteter, med et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, samt legeland og fitnesscenter lige ved døren.

Lignende byggerier (13)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up