ERDAHUS
ERDAHUS
erdahus
erdahus

Erdahus

Aarhus · Åbyen
Lejeboliger · Færdig (ledige enheder)
Fra 7.950 kr pr. md.
Kom til åbent hus

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Beskrivelse

Erdahus et et nybyggeri i Åbyen, Aarhus tegnet af Arkitema Architects og opført i varierende højder mellem fire og syv etager. Den U-formede boligbebyggelse danner ryg ud mod Søren Frichs Vej, og åbner sig op mod byparken i syd. Facaden mod syd ligger direkte ud til områdets rekreative grønne arealer med fællesfaciliteter med dejlige opholdsarealer, sø og boldspilsfaciliteter.

Bygningen er et lavenergiklasse-byggeri – optimeret på alle måder i forhold til energiforbrug og økonomi.

Stor variation i lejlighederne

Familier, ældre, enlige, studerende – Erdahus har med to, tre og fire værelseslejligheder boliger, der dækker ethvert behov.

Her finder man delevenlige lejligheder, lejligheder med udgang til egen stor tagterrasse samt penthouselejligheder på 6. sal. Vælger man en lejlighed i stueetagen får man udgang til flisebelagt terrasse og stor fælles gårdhave.

Samtlige lejligheder opføres med enten egen altan eller terrasse, hvor der er taget størst mulig hensyn til lys og udsyn mod det grønne område i midten samt Brabrandstien mod syd. Boligerne kommer med altaner på 5-6 m², der falder smukt i ét med byggeriet. Altanerne er belagt med gulve i skridsikkert hårdtræ. Terrasserne varierer størrelser fra 11 m² og helt op til 144 m². Lejlighederne er moderne og indbydende. De er alle indrettet med smukke egeparketgulve og store vinduespartier der sikrer et optimalt lysindfald. Ventilation og varmegenvinding sørger for et sundt og behageligt indeklima.

Der er mulighed at leje én af de 122 pladser der ligger i p-kælderen under ejendommen.

Placeret i Aarhus’ nye bydel

Åbyen er et nyt boligområde tæt på Aarhus C. Området omdannes til et attraktivt boligområde, som i sin fulde udfoldelse bliver en mindre bydel med bl.a. egne dagligvarebutikker og institutioner.

Kontakt

Danica Ejendomme

Vi er en fuldt integreret del af Danica Pension, som investerer i fast ejendom for at sikre pensionskundernes opsparing et godt og sikkert afkast. Det arbejde, vi udfører, og de ejendomme, vi medvirker til at opføre eller renovere, lever naturligvis..

Lignende byggerier (22)

Skriv en kommentar

Erdahus Aarhus · Åbyen
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Parkeringskælder
Tagterrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
  • Facebook
Scroll Up