eBoligadvokat
ERDAHUS
ERDAHUS
erdahus
erdahus

Erdahus

Lejeboliger · Færdig
Fra 7.950 kr pr. md.

Beskrivelse

Erdahus der er tegnet af Arkitema Architects er opført i varierende højder mellem fire og syv etager. Den U-formede boligbebyggelse danner ryg ud mod Søren Frichs Vej, og åbner sig op mod byparken i syd. Facaden mod syd ligger direkte ud til områdets rekreative grønne arealer med fællesfaciliteter med dejlige opholdsarealer, sø og boldspilsfaciliteter.

Bygningen er et lavenergiklasse-byggeri – optimeret på alle måder i forhold til energiforbrug og økonomi.

Stor variation i lejlighederne

Familier, ældre, enlige, studerende – Erdahus har med to, tre og fire værelseslejligheder boliger, der dækker ethvert behov.

Her finder man delevenlige lejligheder, lejligheder med udgang til egen stor tagterrasse samt penthouselejligheder på 6. sal. Vælger man en lejlighed i stueetagen får man udgang til flisebelagt terrasse og stor fælles gårdhave.

Samtlige lejligheder opføres med enten egen altan eller terrasse, hvor der er taget størst mulig hensyn til lys og udsyn mod det grønne område i midten samt Brabrandstien mod syd. Boligerne kommer med altaner på 5-6 m², der falder smukt i ét med byggeriet. Altanerne er belagt med gulve i skridsikkert hårdtræ. Terrasserne varierer størrelser fra 11 m² og helt op til 144 m². Lejlighederne er moderne og indbydende. De er alle indrettet med smukke egeparketgulve og store vinduespartier der sikrer et optimalt lysindfald. Ventilation og varmegenvinding sørger for et sundt og behageligt indeklima.

Der er mulighed at leje én af de 122 pladser der ligger i p-kælderen under ejendommen.

Placeret i Aarhus’ nye bydel

Åbyen er et nyt boligområde tæt på Aarhus C. Området omdannes til et attraktivt boligområde, som i sin fulde udfoldelse bliver en mindre bydel med bl.a. egne dagligvarebutikker og institutioner.

Kort

Søren Frichs Vej 57, 8230 Aarhus, Danmark

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre: Danica Pension / ER Invest A/S
  • Ingeniør: Ingeniør'ne
  • Totalentreprenør: R&M
  • Ejendomsmægler: Newsec Datea
  • Antal lejligheder/lejemål: 165
  • Link: http://erdahus.dk/
  • Arkitekt: Arkitema Architects
  • eBoligadvokat
Scroll Up