eBoligadvokat
Esbjerg Towers
Esbjerg Towers

Esbjerg Towers

Esbjerg
Ungdomsboliger · Under opførelse
Skriv dig op

Beskrivelse

I Esbjerg er man ved at opføre nye, topmoderne ungdomsboliger ved navn Esbjerg Towers, tegnet af Bjarke Ingels Group. BIG har gået ind i projektet med ambitionen om at imødekomme behovet for boliger til studerende i Danmarks større byer. Placeringen af studieboligerne fungerer optimalt for unge, der har let adgang til offentlig transport, mens uddannelsesinstitutioner ligger inden for både cykel- og gåafstand.

Spektakulært nybyggeri med ungdomsboliger i Esbjerg

Tre højhuse på henholdsvis 57, 35 og 23 meter bliver en del af det spektakulære byggeri, som rejser sig på Tovværket i Esbjerg. De tre tårne i Esbjerg Towers kommer til at indeholde cirka 450 private ungdomsboliger i varierende størrelser. Beboere i det højeste af de tre Esbjerg Towers får en 360 graders udsigt over byen, havnen, Vadehavet, Ho Bugt med Skallingen og Vesterhavet samt Esbjergs fodboldstadion.

Hvert tårn i Esbjerg Towers bliver opført omkring en sekstenkantet klimaskærm, der går lige op og ned og har en kerne med elevatorer og trappe i midten og en rund gang med indgang til ungdomsboligerne. Det karakteristiske ydre kommer fra altanerne i stål, der drejer sig om huset for hver etage. Mens forskydningerne i etagerne visuelt giver variation i facaden, tager de samtidig pusten af vinden, så beboerne kan opholde sig på altanerne.

Opført med fokus på fællesskab for de studerende

Mellem de tre tårne i Esbjerg Towers bliver der skabt et grønt, rekreativt område, som indbyder til fællesskab, der er et af fokuspunkterne for den internationalt anerkendte arkitektgruppe, BIG.

Ungdomsboligernes placering tæt på byens centrum, uddannelsesinstitutioner, idrætsfaciliteter, skov og hav er oplagt at udvikle til et attraktivt område og optimalt til at tiltrække unge studerende.

Kort

Kontakt

ESBJERG TOWERS ApS

Vort mål er at udvikle studieboliger, der opfylder et andet behov end blot en seng at sove i. Vi vil skabe innovative studiemiljøer til glæde for vore beboere og deres studiekammerater/venner, ved at tilbyde arkitektonisk flotte bygninger, udendørs opholdsrum i..

Skriv en kommentar

Esbjerg Towers Esbjerg
Interesseret i en bolig?

Indflytning fra
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
  • Natur-Energi
Scroll Up