VOPA
espehaven irmabyen
espehaven irmabyen
espehaven irmabyen

Espehaven

Rødovre · IrmaByen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Byggeriet Espehaven i IrmaByen omfatter 40 lækre familieboliger i form af rækkehuse i to plan med egen have. Boligerne er ejerboliger på 113-121 m2.

Espehavens arkitektur

Arkitekten bag IrmaByen, Claus P. Gröning, har ønsket at kombinere funktioner og arkitektoniske elementer for at skabe diversitet, variationer og muligheder for beboerne.

Unikke rækkehuse i IrmaByen

Espehaven er opført som toplansrækkehuse placeret på hver sin side af den akse, hvor fællesområdet ligger. I tråd med IrmaByens arkitektur har husene fået et særligt ”twist” med forskydninger i bygningskroppene og facader i forskellige nuancer. Husene er opført i mursten. Rækkehusene indrammes af smukke karnapper og franske altaner.

Grønne fællesarealer pryder Irmabyen

Udenfor er prydet med legeredskaber som f.eks klatreskulpturer, vippedyr, balancestub og sandkasse til børn og legesyge ældre. De resterende voksne kan puste ud på bænkene og siddegrupperne rundt om i kvarteret og nyde den omkringliggende natur, der er en vigtig del af Irmabyen. Græsarealer, bærbuske og frugttræer udgør nemlig en stor del af ens blikfang, når man bevæger sig i området og bl.a. ved Orangerihaven, hvor beboerne selv planter og dyrker, får man fornemmelsen af en grøn by.

Rækkehus med egen have tæt på København

Til hvert rækkehus hører en dejlig privat have med stor terrasse, hvor I kan være helt jer selv. Den sydvendte placering gør, at I får masser af sol det meste af dagen.

Det private areal afgrænses af en hæk, som sikrer privatlivet ud mod fællesområde. Haverne er anlagt med græs, men I kan også etablere jeres egne  ”spiselige omgivelser”. F.eks. ved at lave jeres eget urtebed eller f.eks. så radiser, gulerødder og ærter i krukker eller plantekasser.

På trods af de grønne omgivelser, der normalt ikke er noget, der kendetegner København, kan man komme til Rådhuspladsen på en 20 minutters cykeltur, mens flere busruter kan tage dig til andre steder i København.

Lignende byggerier (8)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Byggestart
  • Antal enheder
Scroll Up