FactoryHouse The Village
FactoryHouse The Village

FactoryHouse the Village

København · Amager Strand
Ejerboliger · Færdig
Fra 3.595.000 kr

Beskrivelse

På det nordlige Amager omdannes gamle industriejendomme til moderne, eksklusive og utraditionelle boliger i form af bebyggelsen FactoryHouse the Village. Hér udbydes 36 ejerboliger fordelt på række- og byhuse, samt lejligheder i to eller tre plan. Boligernes størrelser varier fra 99 til 158 kvm med 3-6 værelser, med priser fra 3.595.000 til 6.195.000 kr.

Byggeriet er skabt med utraditionel arkitektur for øje, med højt til loftet, utraditionel opdeling af plan og et design karakteriseret af skæve men gennemtænkte linjer. Formålet er således at skabe et boligbyggeri ud over det sædvanlige, hvor dét at skille sig ud blandt Københavns mange bebyggelser er helt essentielt.

Nordisk og japansk arkitektur

Arkitektonisk er FactoryHouse the Village i til dels inspireret af japansk tradition, hvor skabelsen af frirum er i fokus. Centralt i bebyggelsen finder man derfor en fælles gårdhave som for beboerne søger at skabe ro og rum, i et ellers travlt nabolag. Samtidig kan den nordiske arkitekturtradition finde på indersiden af boligerne. Her benyttes lyset til både at karakterisere rummets stemning og identitet, mens strategisk placerede vinduer skaber liv, uden at gå på kompromis med beboernes privatliv.

Boligerne er konstrueret med gulve af sæbebehandlede egetræsplanker, mens køkkenerne leveres af den danske producent Multiform.

Det nordlige Amager

Med placeringen på Strandlodsvej er der kort til det resterende amager, mens transporten til det centrale København faciliteres af de offentlige muligheder. FactoryHouse the Village ligger placeret små 800 meter fra Lergravsparken metrostation, mens en af områdets mange buslinjer stopper få meter fra bebyggelsen. Knap 2 kilometer væk finder man Christianshavn, som på mange måder markerer indgangen til det indre København, mens Kløvermarken mod nord med sine grønne arealer og idrætsanlæg udgør et oplagt sted for både idrætsaktiviteter og udflugter.

Lignende byggerier (21)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up