Fælledhusene
Fælledhusene
Fælledhusene
Fælledhusene

Fælledhusene

København · Ørestad
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Fælledhusene ligger i hjertet af Arenakvarteret på grænsen mellem spændende urbanitet i det nye, grønne nabolag, der er en del af Ørestad Syds nye bydel. Rækkehusene er beliggende med Fælleden lige uden for døren. Området er derudover optimalt for børnefamilier uagtet størrelse, der stadig vil bo tæt på byen.

Fælledhusene består af 56 rummelige og lyse rækkehuse, som bygges i ti klynger. Alle rækkehusene er bygget med en syd- eller vestvendt have. Fælledhusene består af treetagers rækkehuse eller fireetagers rækkehuse med eller uden tagterrasse, der er placeret op ad Kalvebod Fælled. Facaderne på husene og hele nabolaget er inspireret af fælledens vilde natur og er bygget i miljøvenlige materialer.

Kvarter med unikt arkitektonisk fremstilling

På byggerisiden er Arenakvarterets lokalplan unik i dansk sammenhæng, da der aldrig tidligere har været udarbejdet så omfattende og ambitiøs en lokalplan for den arkitektoniske fremstilling. Hovedidéen er at skabe en by, der smelter natur og urban sammen gennem stærke grænser mellem disse.

Transportmulighederne er en vigtig del af integreringen af Ørestad til København og frembringelsen af Ørestad som en etableret bydel. Ørestad har derfor kunne tage projekter og byggerier, der ikke har kunne passe ind i Københavns nuværende kvarterer grundet størrelse, omfang og karakter, da Ørestad var i en “sandkasse”-tilstand med plads og muligheder. Dette har medført ikoniske bygninger og projekter som f.eks. 8-tallet, Bella Centeret, Bella Sky, DR Byen og CobraHuset, der stadig formår at være en del af København.

Du vil derfor bo i en moderne, fremadstormende bydel.

Institutioner i Arena-kvarteret

Som det udgår af navnet, så er et af pejlemærkerne for området den nyopførte multiarena, Royal Arena, som kvarteret kredser om. Royal Arena er med til at skabe international interesse for området, der danner baggrund for områdets potentiale og identitet, hvilket er med til at tiltrække investorer.

Royal Arenas nærområde er bygget med øje på, at faciliteter og institutioner er topmoderne og med innovation som hovedfokus. Børneinstitutionen lægger vægt idrætspædagogik og de dertilhørende udendørsfaciliteter er designet for at motivere og inspirere børn og unge til at bevæge sig. Disse faciliteter er tilgængelige for alle, efter at pædagoger og børn er gået hjem. Ud over Arenaens børnehave er der ved at blive opført en skole med flere multibaner. Der vil ydermere blive bygget en skole ud til Fælleden, der vil give børnene enestående muligheder for at lege i naturen.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Ingeniør
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
Scroll Up