Ungdomsbolig.nu

Fælledhusene

Ejerboliger · Færdig
Lejepris (fra): 0 kr pr. md.

Beskrivelse

Fælledhusene ligger i hjertet af Arenakvarteret på grænsen mellem spændende urbanitet i det nye, grønne nabolag, der er en del af Ørestad Syds nye bydel. De hyggelige rækkehuse er beliggende med Fælleden lige uden for døren. Og samtidig får du det perfekte nabolag til børnefamilier i alle størrelser, som ønsker at blive boende i byen – blot seks metrostop fra Kongens Nytorv.

Fælledhusene består af 56 rummelige og lyse rækkehuse, som bygges i ti klynger. Alle rækkehusene er bygget med en dejlige syd- eller vestvendt have. Vælg mellem tre forskellige størrelser, der enten er et effektivt indrettet tre etagers rækkehus eller fire etagers rækkehus med eller uden tagterrasse – helt op ad Kalvebod Fælled og Byfælleden. Facaderne på husene og hele nabolaget er inspireret af fælledens vilde natur og er bygget i gode, miljøvenlige materialer.

Arena-kvarteret

På byggerisiden er Arenakvarterets lokalplan unik i dansk sammenhæng, da der aldrig tidligere har været udarbejdet så omfattende og ambitiøs en lokalplan for den arkitektoniske fremstilling. Hovedidéen er at skabe en by, der smelter natur og urban sammen gennem stærke grænser mellem disse.

Transportmulighederne er en vigtig del af integreringen af Ørestad til København og frembringelsen af Ørestad som en etableret bydel. Ørestad har derfor kunne tage projekter og byggerier, der ikke har kunne passe ind i Københavns nuværende kvarterer grundet størrelse, omfang og karakter, da Ørestad var i en “sandkasse”-tilstand med plads og muligheder. Dette har medført ikoniske bygninger og projekter som f.eks. 8-tallet, Bella Centeret, Bella Sky, DR Byen og CobraHuset, der stadig formår at være en del af København.

Du vil derfor bo i en moderne, fremadstormende bydel.

Institutioner i Arena-kvarteret

Som det udgår af navnet, så er et af pejlemærkerne for området den nyopførte multiarena, Royal Arena, som kvarteret kredser om. Royal Arena er med til at skabe international interesse for området, der danner baggrund for områdets potentiale og identitet, hvilket er med til at tiltrække investorer.

Royal Arenas nærområde er bygget med øje på, at faciliteter og institutioner er topmoderne og med innovation som hovedfokus. Børneinstitutionen lægger vægt idrætspædagogik og de dertilhørende udendørsfaciliteter er designet for at motivere og inspirere børn og unge til at bevæge sig. Disse faciliteter er tilgængelige for alle, efter at pædagoger og børn er gået hjem. Ud over Arenaens børnehave er der ved at blive opført en skole med flere multibaner.

Kort

Hannemanns Allé, Kastrup, Danmark

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Energimærke: A2010
  • Antal lejligheder/lejemål: 56
  • Samlet areal: 6930
  • Landskab: Opland Landskab
  • Ingeniør: NCC Construction
  • Bygherre: Bonava
  • Arkitekt: ZESO Architects
  • Ungdomsbolig.nu