Fælledkanten
Fælledkanten
Fælledkanten
Fælledkanten
Fælledkanten
Fælledkanten
Fælledkanten
Fælledkanten
Fælledkanten
Fælledkanten
Fælledkanten
Fælledkanten

Fælledkanten

København · Ørestad
Lejeboliger · Færdig (ledige enheder)
Fra 10.500 kr pr. md.

Beskrivelse

Byggeriet Fælledkanten byder på 223 skønne lejeboliger, der, som navnet indikerer, er placeret på kanten af Amager Fælled. Lejlighederne er på 2-5 værelser fordelt på 56-119 m2. De store loft-til-gulv-vinduer skaber de bedste forudsætninger for at kunne nyde den vidunderlige udsigt, som trækkes helt ind i boligerne.

Byggeriet opføres i 5-8 etager og færdiggøres i etaper som lejeboliger, der er bygget efter BK-2020-kravene.

Det er muligt at ansøge om tilladelse til husdyr.

Skønne boliger med optimalt lysindfald

Boligerne fremstår meget lyse og rummelig og har en mageløs udsigt og optimalt lysindfald. Der er fokus på funktionalitet og design og hele vejen igennem lækre materialer såsom grebsfrit Invita Køkken med hårde hvidevarer fra Siemens og tidløse badeværelser med gulvvarme.

Alle lejligheder har store altaner eller terrasser med god mulighed for at nyde omgivelserne. Derudover medfølger et depotrum til alle boliger og ejendommen har dørtelefon med kameraovervågning.

På toppen af byggeriet findes en grøn oase i form af taghaver og der er ligeledes fri adgang til de fælles væksthuse og grønne områder i gården.

Mageløs natur fra vinduet og ude foran døren

Med Amager Fælled lige ude foran hoveddøren får man de et af landets skønneste naturområder med stier til både løb, cykling og gåture.

I det fremadstormende område Ørestad Syd findes allerede spændende, prisvindende kvalitetsbyggerier, mens indkøbs- og shoppingmuligheder er kommet til området i takt med flere er flyttet dertil. Udover naturen og nybyggerierne er især den offentlige transport med til at tiltrække pendlere, da man med metroen har adgang til det meste af København inden for ganske kort tid. Og så er der lavet supercykelstier, hvilket der er flere på vej af.

Og så får man alt, hvad Amager ellers har at tilbyde inden for relativt kort afstand med Amager Centeret, Amager Strand, Field’s og meget, meget mere.

Lignende byggerier (92)

2 kommentarer

 • Jeannie Lund Kolberg
  7 måneder siden

  Hej.
  Hvordan kan jeg søge en af disse lejeboliger?
  Kh. Jeannie

  • Frederik Kraglund
   7 måneder siden

   Hej Jeannie.

   Hvis du ønsker at leje en bolig i Fælledkanten, så kan dette gøres på nedestående link. Her finder du den bolig i oversigten du ønsker at leje, og hvorefter du kan skrive dig på interesselisten til boligen. Herefter er det op til udlejer at kontakte dig.

   https://xn--flledkanten-98a.dk/oversigtskort/

   Med venlig hilsen,
   Frederik – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Fælles tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ingeniør
 • Ejendomsmægler
 • Antal enheder
 • Energimærke
Scroll Up