Natur-Energi
fælledkanten
fælledkanten
fælledkanten
Fælledkanten

Fælledkanten

København · Ørestad
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Fælledkanten er et byggeri, der indebærer 223 lejeboliger, der, som navnet indikerer, er placeret på kanten af Amager Fælled. Lejlighedernes loft-til-gulv-vinduer skaber de bedste forudsætninger for at kunne nyde den vidunderlige udsigt, mens den bliver trukket helt ind i boligerne.

Byggeriet vil komme i 5-8 etager, hvor af stueetagen vil blive erhvervslokaler, mens resten vil fungere som lejeboliger, der er bygget efter BK-2020-kravene.

Byggeriet bliver opført af Balder, der også har andre byggerier på Amager, bl.a. Ørestadsrækkerne m.fl.

Mageløs natur fra vinduet og ude foran døren

Loft-til-gulv-vinduerne giver udover en mageløs udsigt også optimalt lysindfald, så boligerne virker lyse og rummelige.

Med Amager Fælled lige ude foran hoveddøren får man de et af landets skønneste naturområder med stier til både løb, cykling og gåture.

De fleste af boligerne kommer med altaner, mens der også vil komme en tagterrasse med en mageløs udsigt. Ydermere vil der være gårdhaver, der fungerer som rekreative arealer til afslapning og leg.

I det fremadstormende område bryder der både prisvindende kvalitetsbyggerier frem, mens indkøbs- og shoppingmuligheder er kommet til området i takt med flere er flyttet dertil. Udover naturen og nybyggerierne er især den offentlige transport med til at tiltrække pendlere, da man med metroen kan være i det meste af København inden for ganske kort tid. Og så er der lavet supercykelstier, hvilket der er flere på vej af.

Og så får man alt, hvad Amager ellers har at tilbyde inden for relativt kort afstand med Amager Centeret, Amager Strand, Field’s og meget, meget mere.

Hvis du vil læse mere om området, kan du kigge i vores by-guide om Ørestaden.

Kort

Lignende byggerier (74)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
  • Natur-Energi
Scroll Up