Happy Helper
Fælledskabet Hyrdehøj have
Fælledskabet Hyrdehøj Køkken
Fælledskabet Hyrdehøj Stue
Fælledskabet Hyrdehøj Stue
Fælledskabet Hyrdehøj Badeværelse
Fælledskabet Hyrdehøj Facade

Fælledskabet Hyrdehøj

Roskilde
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 3.800.000 kr

Beskrivelse

Fælledskabet Hyrdehøj er en bebyggelse bestående af 35 arkitekttegnede byhuse, beliggende i området omkring Hyrdehøj Bygade. Hyrdehøj er beliggende i den vestlige del af Roskilde. Arkitekten bag Hyrdehøj, er det anerkendte arkitektfirma, Cornelius Vöge, der gennem tiden har modtaget indtil flere priser for deres boligbyggerier. Deres intention er at skabe en bebyggelse, hvor såvel fælleskab som privatliv harmonerer med hinanden. Resultatet er at byhusene opføres omkring en 1800 m2 stor fælles fælled, der tillader et dynamisk og levende fælleskab beboerne imellem. Desuden vil hvert byhus have sin egen private have, med terrasse og græsareal, der giver mulighed for at nyde privatlivets fred i grønne omgivelser. Byhusene varierer i størrelsen 123-127 m2 og priserne starter fra 3.800.000 Kr.

Nyere bydel – Tæt på Roskilde centrum

Hyrdehøj er en forholdvis ny bydel, der siden etableringen i 2002 flere gange er udbygget siden. Bydelen rummer blandt andet gode indkøbsmuligheder, børneinstitutioner, et atletikstadion samt Roskilde Katedralskole. Hyrdehøj er navngivet efter den nærtliggende skov, Hyrdehøj Skov, samt gravhøjen, Hyrdehøj. I forhold til Roskilde By, så er Fælledskabet Hyrdehøj beliggende 2,3 kilometer fra Roskilde centrum. Her finder du blandt andet et alsidigt butiksmiljø, med cafeer & shopping, samt to ugentlige markedsdage.

Roskilde er mere end gode indkøbsmuligheder

Roskilde er mere end gode indkøbsmuligheder, byen rummer således blandt andet den imponerende Roskilde Domkirke, der er at finde på UNESCO’s verdensarvsliste. Hertil kommer vikingeskibsmuseet, der med udgangspunkt i Roskildes store betydning i både middelalderen, såvel som vikingetiden, danner ramme for et særdeles spændende museum, beliggende hvor det hele foregik i det 10 århundrede. Slutteligt har Roskilde en fremragende infrastruktur, og fra banegården afgår både regional – og intercitytoge, der sikrer en nem og effektiv adgang til resten af landet – Det betyder at København H kan nås på blot 24 minutter, det meste af døgnet.

Lignende byggerier (11)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up