Fælledudsigten
Fælledudsigten
Fælledudsigten

Fælledudsigten

København · Ørestad
Ejerboliger · Færdig
Fra 3.695.000 kr

Beskrivelse

Fælledudsigten byder på nybyggede ejerlejligheder i et socialt nabolag i Arenakvarteret, Ørestaden, med sol hele dagen og udsigt mod alle verdenshjørnerne fra den fælles tagterrasse på femte sal.

Imens de afskærmede og overdækkede altaner sikrer familiens privatliv, er området omkring bygningerne designet til fællesskab og hygge med naboerne. Her kan du nyde middagssolens varme i en hyggelig lækrog med en god bog.

Fælledudsigtens ejerlejligheder

Ejendommen byder på en skøn fælles tagterrasse på femte sal, hvor naboer bliver til venner hen over grillen. Herfra er der udsigt over hele Ørestad med prisvindende arkitektur og fælledens vilde natur. Tagterrassen byder på et skønt miks af diverse blomster- og krydderurtebede samt siddepladser til at nyde middage og solens varme. På de kolde dage kan du rykke ned i fællesrummet i stueetagen, hvor du kan dele livets mange glædelige begivenheder.

Arkitekturen

Fælledudsigten er designet ud fra tanken om at inddrage naturen i arkitekturen – og et afgørende omdrejningspunkt for arkitekterne har været at Fælledudsigten giver bedst mulighed for at nyde udsigten. Hver lejlighed har egen overdækket altan, hvor du er beskyttet mod vinden, så sæsonen naturligt bliver forlænget. Uanset vejret er der smuk udsigt til det livlige nabolag.

Fælledudsigten er bygget i miljøvenlige materialer, der kræver et minimum af vedligeholdelse. Bygningerne er udført i mursten, med et flot varierende farvespil og spring i facadeelementerne. Sammen med de karakteristiske overdækkede altaner skaber det en smuk og varierende farvekomposition.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Antal enheder
Scroll Up