Ungdomsbolig.nu
Fælledudsigten, Ørestaden Fælledudsigten, Ørestaden Fælledudsigten, Ørestaden Fælledudsigten, Ørestaden Fælledudsigten, Ørestaden Fælledudsigten, Ørestaden Fælledudsigten, Ørestaden Fælledudsigten, Ørestaden Fælledudsigten, Ørestaden Fælledudsigten, Ørestaden

Fælledudsigten

Ejerboliger · Under opførelse
Købspris (fra): 3.695.000 kr

Beskrivelse

Fælledudsigten byder på nybyggede ejerlejligheder i et socialt nabolag i Arenakvarteret, Ørestaden, med sol hele dagen og udsigt mod alle verdenshjørnerne fra den fælles tagterrasse på femte sal.

Glæd dig til at nyde udsigten over byen og Ørestadens arkitektur fra en af 2-4-værelseslejligheder i Fælledudsigten. Her venter en hverdag med masser af byliv og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag – hvad enten du er til højder eller vil have benene solidt plantet på jorden. Det er det perfekte nabolag til dig, der drømmer om at dele urban gardening med dine naboer på den store tagterrasse på femte sal, hvor du også kan nyde udsigten over naturen på Fælleden. Fælledudsigten ligger i hjertet af det nye nabolag, Arenakvarteret, på grænsen mellem naturskønne vidder og et rigt caféliv.

Fælledudsigtens ejerlejligheder

Fælledudsigten byder på 48 ejerlejligheder fordelt på henholdsvis elleve og fem etager. Lejlighederne varierer mellem 79-108 kvadratmeter, og er alle designet med en privat terrasse eller overdækket altan. Facaderne og hele nabolaget er inspireret af fælledens vilde natur og er bygget i gode, miljøvenlige materialer.

Fællesfaciliteter

Ejendommen byder på en skøn fælles tagterrasse på femte sal, hvor naboer bliver til venner hen over grillen. Herfra er der udsigt over hele Ørestad med prisvindende arkitektur og fælledens vilde natur. Tagterrassen byder på et skønt miks af diverse blomster- og krydderurtebede samt siddepladser til at nyde middage og solens varme. På de kolde dage kan du rykke ned i fællesrummet i stueetagen, hvor du kan dele livets mange glædelige begivenheder.

Arkitekturen

Fælledudsigten er designet ud fra tanken om at inddrage naturen i arkitekturen – og et afgørende omdrejningspunkt for arkitekterne har været at Fælledudsigten giver bedst mulighed for at nyde udsigten. Hver lejlighed har egen overdækket altan, hvor du er beskyttet mod vinden, så sæsonen naturligt bliver forlænget. Uanset vejret er der smuk udsigt til det livlige nabolag.

Kort

Center Blvd., 2770 Kastrup, Denmark

Download materiale

Lignende byggerier (37)

Skriv en kommentar

Indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser
Købspris (fra):

Yderligere information

  • Real Mælgerne