Fællesbyg Køge Kyst

Fællesbyg Køge Kyst

Køge
Ejerboliger · Ikke startet

Beskrivelse

Fællesbyg Køge Kyst er et unikt projektbyggeri med beboerne og fællesskabet i fokus. Byggeriet opføres som udgangspunkt af foreningen under samme navn som byggeriet, med formålet at give de kommende beboere mulighed for, selv at sætte deres præg på de pågældende boliger. Der er for byggeriet fokus på en billig byggeproces, og en billig daglig drift med fokus på bæredygtighed. Byggeriet tæller 42 boliger i varierende størrelser, hvoraf alle sælges som ejerlejligheder. Fællesbyg Køge Kyst tager blandt andet udgangspunkt i lejligheder i 5-6 forskellige størrelser, gulvvarme i samtlige rum, fleksibilitet i rumindretning, og maksimalt naturligt lysindfald. Samtlige boliger er udstyret med altan eller terrasse.

Bæredygtighed i fokus

Byggeriet er karakteriseret af et stort fokus på bæredygtighed. Byggeriet er derfor opført i allergivenlige materialer, med naturlig ventilation, regnvandsopsamling og solceller som markante energieffektive tiltag. Fællesskabet skinner desuden især igennem i de grønne udendørsarealer. Her kan beoerne i Fællesbyg Køge Kyst med fordel benytte sig af de fælles tagterrasser, beplantede fællesarealer med frugter og bær, samt fælles drivhus og grillplads, mens flere fællesarrangementer året rundt har til formål at ryste beboerne sammen.

By og natur

Fællesbyg Køge Kyst ligger optimalt placeret i det pulserende område omkring det gamle havnemiljø, med slående udsigt over havnen. Desuden vil beboere have kort til både natur og byliv. Udover de nærliggende strandarealer, skal man ikke køre langt for at nå et utal af skove og enge, optimale til både afslapning og fysisk aktivitet. Flere daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder er desuden med til at gøre, området til en optimal base for både enlige, par og familier. Køge kendetegnes desuden at et solidt offentligt transportnetværk.

Lignende byggerier (7)

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Faciliteter

Altaner
Cykelkælder
Depotrum
Fælles tagterrasse
Legeplads
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up