Stationsbygningen Facade Trekroner
Stationsbygningen facade trekroner
Stationsbygningen facade Trekroner
Stationsbygningen Køkken Trekroner
Stationsbygningen Fællesområde Trekroner

Fællesskabet

Roskilde · Trekroner
Ungdomsboliger · Under opførelse
Fra 4.500 kr pr. md.
Skriv dig op

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Opskriv på ventelisten

Klik på Henvend dig her og udfyld din information for at komme på den officielle venteliste.

Beskrivelse

Nu kan du få muligheden for, at bo tæt på din uddannelse i nyopførte studieboliger lige ved Trekroner Station. AKF Koncernen står bag Fællesskabet, der består af 113 studieboliger i størrelsen 28-42 kvadratmeter. Alle boligerne indeholder eget badeværelse og køkken. På hver etage er der en fælles vestvendt altan og på 3. sal opføres fællesområde med køkken, forsamling og lounge, hvor dagligdagen kan deles med Fællesskabets andre beboere.

Arkitekternes tilgang

Fællesskabet er tegnet af ARKIDÉ. Facaderne udføres i lyse sandwichelementer, med en markeret base i mørke teglsten. Galvaniserede stålplader flankerer de store vinduespartier, der sammen med de fremtrukne karnapper skaber en varieret takt. Mod syd giver kulørte karnapper liv til facaden og markere bygningen om natten. Landskabet, rummene mellem bygningerne og fællesarealernes udformning er skabt af Niels Lützen Landskabsarkitekter ApS.

Roskildes nye bydel

Fællesskabet ligger placeret helt centralt i Trekroner – en bydel i udvikling, hvor man på samme tid er tæt på både by og natur. Roskilde by byder på et væld af shopping-, indkøbs-, og spisemuligheder, mens naturen i området indbyder til både motion og afslapning. I Trekroner skyder butikker, virksomheder og boliger op og er med til at karakterisere bydelen som et spirende område med plads til både børnefamilierne, såvel som de unge og seniorerne.

Transport

Fra Trekroner Station er der fire afgange i timen mod Roskilde og fire afgange i timen mod København. Med toget tager det 23 minutter til Hovedbanegården og Roskilde St. er blot et enkelt stop. Går du på Roskilde Universitet eller Professionshøjskolen Absalon, så er de to uddannelsesinstitutioner kun 5 min. gåafstand fra Fællesskabet.

Bliv skrevet op

Byggeriet er færdigt og klar til indflytning i april 2020, men du kan allerede nu blive skrevet op på vores venteliste til en lejlighed. Prisen er mellem 4500 kr. for de mindste etværelses lejligheder og 6500 kr. for de store toværelses lejligheder, hertil skal lægges månedlige udgifter til forbrug. Klik på knappen “henvend dig her” og indsend dine oplysninger for at skrive dig op.

Kontakt

AKF Koncernen

AKF Koncernen er et ejendoms- og investeringsselskab, der udvikler og driver erhvervs- og beboelsesejendomme, og investerer i danske produktionsvirksomheder. Vi investerer og arbejder langsigtet med seriøse partnere, lejere og dygtige medarbejdere. ”Ordentlighed” er vores værdigrundlag, der efterprøves og efterleves hver..

Lignende byggerier (2)

Skriv en kommentar

Fællesskabet Roskilde · Trekroner
Interesseret i en bolig?

Du er nu tilmeldt Nybyggets interesseliste for dette byggeri. Du vil modtage email-notifikationer, når vi opdaterer informationen om byggeriet. Bemærk: Dette tilmelder dig ikke til bygherrens eller mæglerens officielle interesseliste.

Opskriv på ventelisten

Klik på Henvend dig her og udfyld din information for at komme på den officielle venteliste.

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Fælleslokale

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Landskabsarkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up