Falbe parken udefra

Falbe Parken

Randers
Lejeboliger · Delvist færdig
Fra 9.950 kr pr. md.

Beskrivelse

Falbe Parken i Randers er et nybyggeri bestående både af lejligheder og rækkehuse. 16 rækkehuse og 54 lejligheder er allerede færdige og klar til leje. I alt opføres der yderligere 44 rækkehuse i Falbe Parken.

Lejlighederne kan fås med 2-4 værelser med altan og eget depot. De er opført i lyse og moderne materialer og med energibesparende konstruktioner efter nyeste standarder. Lejlighederne i stuen har alle terrasse og have, mens lejlighederne på 1. og 2. sal har altaner. Alle lejlighederne har desuden store glaspartier ved endevæggene for at sikre lysindfaldet ved køkkenalrummet og stuen. På den måde bliver lyset udbyttet optimalt og man sikrer derved et lavt energiforbrug.

Rækkehusene er opført i tre blokke og er navngivet efter G. Falbe-Hansens klædefabrik. De tre blokke går derfor under navnene Kravefilt, Tweeduld og Silkefor, som symboliserer en skrædders materialer. Alle rækkehusene er 105 kvm fordelt i stuen og på 1. sal. Derudover er de desuden børnevenligt indrettet.

Falbe Parkens historie

Falbe Parken er bygget op omkring historien om Gotthilf Falbe-Hansen, der som ung startede en klædefabrik, der senere fik stor succes og betød meget for området og dets beboere. Opførslen af Falbe Parken er derfor inspireret af Gotthilf og det fag han arbejdede indenfor. Parken er bygget op omkring stisystemer, plantearealer, legepladser og parkeringspladser. Stisystemet styres af en “rød tråd” og lejlighedernes 2. sal har søjler der symboliserer stykker af stof der syes sammen. Derudover er der på de grønne områder også samlinger af planter med fortællinger fra Gotthilf Falbe-Hansen.

Lignende byggerier (4)

Skriv en kommentar

Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Legeplads

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Website
  • Facebook
Scroll Up