Ungdomsbolig.nu
Filmhusene, Flyvestation Værløse Filmhusene, Flyvestation Værløse Filmhusene, Flyvestation Værløse Filmhusene, Flyvestation Værløse Filmhusene, Flyvestation Værløse Filmhusene, Flyvestation Værløse Filmhusene, Flyvestation Værløse Filmhusene, Flyvestation Værløse

Filmhusene, Flyvestation Værløse

Ejerboliger · Under opførelse
Købspris (fra): 2.995.000 kr

Beskrivelse

Filmhusene, Flyvestation Værløse, byder på familievenlige hjem med plads til aktiv udfoldelse.
I den yderste klynge af nabolaget, ud mod landingsbanen, finder du denne første etape af Filmhusene med 38 rækkehuse.

Værløse er en del af Furesø Kommune, som byder på et utal af aktiviteter i den nærliggende natur med skove og søer. Det er en levende by med fokus på fællesskab blandt borgerne, så her er nemt at falde til. Filmhusene er det første nabolag på Flyvestation Værløse, omgivet af enestående, fredet natur og med en rig historie, der inspirerer til nye oplevelser. Der er desuden kun 25 minutter til indre København.

I Filmhusene kan du vælge mellem svanemærkede hjem i to og tre etager i et trygt nabolag, hvor børnene kan finde gode legekammerater i legeområderne, mens du nyder kaffen med naboen. Nabolaget fordeler sig over tre sammenhængende klynger, som skaber hyggelige gårdrum, med plads til samvær med naboerne samt tryg leg for børnene. Du kan vælge mellem fire forskellige boligtyper på mellem 100 og 152 kvadratmeter, så her er plads til hele familien, uanset om I er mange eller få. I dit nye hjem i Filmhusene, har du desuden en charmerende for- og baghave ud til det smukke nabolag, og du kan altid finde et godt spot i solen.

Forbered store middage i det rummelige vinkelkøkken og saml familien i den gennemlyste stue, hvor middagen kan nydes med venner, naboer eller familien. Rækkehusene i tre etager har desuden et skønt dobbelthøjt rum med flot lysindfald, mens den øverste etage giver mulighed for at indfri drømmen om dit eget master bedroom eller stue med tilhørende tagterrasse.

Kort

Sirius Alle, 3500 Værløse, Denmark

Download materiale

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser
Købspris (fra):

Yderligere information

  • Ungdomsbolig.nu