Fjordtårnet Aalborg
Fjordtårnet Aalborg
Fjordtårnet
Fjordtårnet Aalborg
Fjordtårnet Aalborg

Fjordtårnet

Aalborg
Ejerboliger · Færdig
Fra 2.500.000 kr

Beskrivelse

Fjordtårnet er navnet på dette nybyggeri, som rummer 44 ejerlejligheder, hvoraf halvdelen ligger i første række til Limfjorden – med altan til den nye havnefront. Byggeriet er lavet Enggaard A/S, der har flere byggerier i Limfjord-området.

I Fjordtårnet er der udsigt til gode oplevelser – for eksempel i den brede, lyse stue, hvor der er udsigt til fjorden, i det praktisk indrettede køkken med plads til det hele, i soveværelset, hvor du kan ligge i sengen og kigge ud på stjernerne over Aalborg og ikke mindst fra altanerne. Halvdelen af boligerne får udsigt fra lejligheden udover Limfjorden, mens resten må “nøjes” med udsigt til denne fra altanen.

De hvide vægge, gipslofterne med akustikfelter i stue, og de flotte gulve af hvidpigmenteret ask er nemme at holde rene. Ventilationsanlægget indblæser luft i opholdsrum, så luften altid er frisk. Det, kombineret med et køkken med grebsfri lakerede låger, de smarte hvidevarer, skabe med skydelåger i flere rum og fuld udnyttelse af højden, gør livet i hjemmet nemt og bekvemt.

Boliger med smuk udsigt

Fra de store altaner er der en dragende udsigt over Limfjorden og Aalborg city. Og skal udsigten udskiftes med udendørsaktiviteter eller kulturoplevelser, er der elevator i bygningen, så det er hurtigt at sætte i gang. Cykel- og løberuter, fiske- og bademuligheder (sommer og vinter) og fitnesscenter er blot nogle af de aktiviteter, der øger pulsen i nærområdet. Og på den anden side af Limfjords- og Kulturbroen venter restauranter, musik, teater, biografer, kunstudstillinger, street food market mv.

Udsigten og kvaliteten af boligerne taget i betragtning kan man vurdere, at priserne er relativt medgørlige.

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up