Advice Ejendomsadministration

Fredens Gaard

København · Nørrebro
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 3.750.000 kr

Beskrivelse

På Blegdamsvej mellem Nørrebro og Østerbro finder man Fredens Gaard. Her bliver en 5.900 kvm stor ejendom konverteret til 64 eksklusive lejligheder fordelt på 6 etager. Lejlighederne i bebyggelsen varierer i størrelse fra 68-133 kvm fordelt på 2-5 værelser, alle heraf med tilhørende altan eller terrasse. Beboere har adgang til to store fælles tagterrasser og elevator, mens p-plads i den tilhørende, underjordiske parkeringskælder kan tilkøbes. Priser starter fra 3.750.000 kr.

Frirum midt i byen

Fredens Gaard består af 4 bygninger opført som etaper. To af disse, henholdsvis Bygning B og D består af eksisterende byggerier som har undergået renovering. De resterende bygninger er enten nyopførte eller delvist nyopførte. I midten af bebyggelsen er placeret et større gårdareal, hvor både børn og voksne kan nyde godt af det isolerede frirum midt byen. Arealet er beplantet med både træer og buske, mens større gårdterrasser udgør ideelle platforme for samvær og afslapning.

Alle lejligheder er indrettet med lys i fokus, hvor særligt hvide vægge og store vinduespartier optimerer udnyttelsen af det naturlige lys. Bygningerne i Fredens Gaard finder i høj grad inspiration i det historiske København, hvorfor den okkergule farve er at finde på størstedelen af byggeriets flader. Hensigten er hér ligeledes at skabe kontrast til de grønne nuancer i det fælles gårdareal.

Mellem to kvarterer

Fredens Gaard ligger placeret mellem to af de mest attraktive kvarterer i København i form af Nørrebro og Østerbro. Hvor Nørrebro i høj grad repræsenterer i bydel med fest og farver, kan Østerbro bedst beskrives som en mere eksklusiv del af byen. De to områder har dog hver deres kvaliteter, og repræsenterer et væld af muligheder for beboerne i Fredens Gaard.

I Fredens Park, et stenkast fra bebyggelsen, er der rig mulighed for familieudflugter og afslapning, mens Fælledparken, lidt længere derfra, er ideelt til de længere gå- og løbeture. Den nyanlagte metrostation ved Trianglen faciliterer desuden transporten rundt i byen, mens en af de mange buslinjer i området hurtigt giver adgang til det inderste København.

Kort

Lignende byggerier (115)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Elevator
Fælles tagterrasse
Parkeringskælder
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Energimærke
  • Website
  • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up