Happy Helper
Frederiksberg Allé 41 facade
Frederiksberg Allé 41 facade
Frederiksberg Allé 41 facade
Frederiksberg Allé 41 gårdmiljø
Frederiksberg Allé 41 Tagterrasse
Frederiksberg Allé 41 soveværelse
Frederiksberg Allé 41

Frederiksberg Allé 41

Frederiksberg
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 3.195.000 kr

Beskrivelse

Frederiksberg Allé 41 er et boligbyggeri, der skiller sig ud. Med en fantastisk og central beliggenhed føjer det sig ind i rækken af smukke ejendomme på alléen. Det indeholder spændende lejligheder og byhuse – det hele samlet omkring en grøn indvendig oase og med tage, hvor der plantes buske og mindre træer. Inspirationen er hentet fra det urbane New York, hvor man finder mindre lejligheder og smalle byhuse i 2 og 3 etager til familier og singler, der gerne vil bo midt i byen. Alle boligerne har egne altaner, terrasser eller taghaver, og byggeriet opføres med sans for kvalitet og detaljer.

Bo i hjertet af en af Danmarks fedeste byer

Frederiksberg Allé er en af Frederiksbergs og hele hovedstadens flotteste gader. Flankeret af de karakteristiske, beskårede lindetræer har alléen et tydeligt parisisk islæt. Alléen fører op til ikoniske kulturelle tilbud såsom Frederiksberg Have, Søndermarken, Frederiksberg Slot, Zoologisk Have, Storm P. Museet, Cisternerne, Betty Nansens Teater og Aveny-T.

På alléen lyser de grønne lindetræer op med stærke grønne farver både forår og sommer. Grøn er også farven man møder, når man har passeret hovedindgangen til Frederiksberg Have.

Når metrobyggeriet står færdig vil man få nem adgang til hele byen med den nye metrostation Frederiksberg Allé. Farven grøn kendetegner både Frederiksberg Allé 41 og den underjordiske metrostation.

Under jorden i den nye metrostation lyser den grønne farve op i form af lysspil på væggene, der er beklædt med keramiske plader i forskellige markante grønne nuancer og med vekslende overflader.

 

Lignende byggerier (1)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up