BusyBees
frederiksbro
frederiksbro
frederiksbro

Frederiksbro

Hillerød
Ejerboliger / Ungdomsboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Den nye, centrale bydel i Hillerød Frederiksbro er ved at blive udviklet. Byggeriet består af 1.300 boliger i gå- og cykelafstand fra kultur, shopping, dagligvarerbutikker og oplevelser. Hillerød er en unik by med et ungt miljø og samtidig flere fantastiske attraktioner. Sat på en spids kan man kalde Hillerød for Nordsjællands hovedstad, da byen fungerer som knudepunkt for offentlig transport, er et mekka for uddannelsesinstitutioner og har mange kulture tilbud, der tiltrækker mennesker fra hele Nordsjælland hver gang vejret er til det.

De 1.300 boliger estimeres til at kunne husere ca. 3.000 mennesker, hvilket medfører stigning i indbyggertal til Hillerød på 10%. Hvilket man kan sige, er markant.

Det er unikt for Hillerød at kunne bygge 1.300 nye boliger så tæt på centrum. For mange mennesker er det attraktivt at kunne få en ny, moderne bolig og samtidig bo i gå- og cykelafstand til butikker, kultur og oplevelser. Fordi vi kan bygge i højden bliver over halvdelen af området grønne områder, bilfrit og med plads til at leve livet. For beboerne og alle andre.

Veldisponerede, lyse bolige

Lejlighederne i Frederiksbro bliver alle veldisponerede og gennemlyste. Byhusene er inspireret af de klassiske byggeforeningshuse, og det gode naboskab og de tætte og trygge legegader er den ideelle ramme om det gode børneliv. Byhusene har forskudte planer, der giver en levende bolig med forskellige zoner til leg, fordybelse og hverdagsliv. Den brede vifte af boligtyper sikrer en varieret beboersammensætning i området.

Naturen fra den nært beliggende Bøllemose føres videre ind i bydelen gennem en bred grøn kile i form af et parkanlæg med græs, træer og en 250 meter lang sø til blandt andet kajakroning. Der etableres et flydende svømmebassin, legepladser samt baner til tennis, basketball og petanque, ligesom der opføres orangerier med fællesfaciliteter. En sti og cykelrute forbinder byen og Bøllemosen med Frederiksbro.

Trygge og levende byrum

Alle boligernes gårdrum er trygge og skaber et rart nærmiljø til børneleg, til afslapning og til at dyrke sin byhave. De vender ud mod det levende grønne byrum. Der kommer til at være liv og dynamik og plads til både fordybelse og et aktiv liv. Små cafeer og butikker i den grønne kile bidrager til at området bliver et nyt åndehul i Hillerød med trygge byrum, spændende pladser og mulighed for vandaktiviteter.

Kort

Lignende byggerier (1)

3 kommentarer

 • Moug Al-Bakri
  5 måneder siden

  Hej,
  Jeg er interesseret. Hvad er prisklassen, hvornår er der fremvisning og hvornår kan man skrive sig op?
  Mvh Moug

 • balslev.kristian@gmail.com
  3 måneder siden

  Hvornår kommer byhusene til salg og hvor kan man se plantegninger mm. ?

  • Troels - Nybygget.dk
   3 måneder siden

   Hej Kristian,

   Vi har desværre ikke yderligere oplysninger om projektet end det du finder her på siden. Du kan evt. tage direkte fat i M. Goldschmidt Ejendomme, som står bag.

   Mvh Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Ingeniør
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Jackie Phillip
Scroll Up