Gloove
frederiksholmhuset
frederiksholmhuset
frederiksholmhuset

Frederiksholmhuset 2

Lejeboliger · Færdig
Fra 9.750 kr pr. md.

Beskrivelse

Frederiksholmshuset er en boligkarré med i alt 250 lyse og rummelige lejligheder, hvoraf 124 af dem er placeret i Frederiksholmhuset 2. Rumhøjden er på hele 2,6 m, og de store vinduespartier helt til gulv gør boligen endnu mere rummelig og lader dagslyset strømme ind. Eksklusive og rummelige penthouselejligheder med loft til kip, nogle med hems.

Materialerne er nøje udvalgt med fokus på funktionalitet og god kvalitet. Trægulvene i lejlighedens værelser, stuer og køkken er i eg med mat hvid lak, der fremstår lyst og er rengøringsvenligt. Hele lejligheden er opvarmet af gulvvarme, så små og store fødder kan holde sig varme om vinteren.

I køkkenet er valgt en sort kompaktlaminatbordplade med underlimet vask, der står i god kontrast til de hvide køkkenelementer med integrerede greb fra HTH. Køkkenet er udstyret med alle hvidevarer – ovn, kogeplader, opvaskemaskine og køle-fryseskab.

Miljørigtig og lille mængde vedligeholdelse

Lejlighederne er opført i energiklasse 2015, hvilket sikrer, at boligerne opfylder skrappe energikrav og dermed holder varmeudgifterne i bund. Det giver et behageligt indeklima og en fornuftig boligøkonomi og desuden kan man have god samvittighed over at passe på miljøet.  Der er brugt gode materialer, som kun kræver et minimum af vedligeholdelse.

Kort

Belvederekaj 6, 2450 København, Danmark

Lignende byggerier (50)

Skriv en kommentar

Forventet indflytning
Lejlighedsstørrelser

Yderligere information

  • Antal lejligheder/lejemål: 124
  • Advice Ejendomsadministration
Scroll Up