frederiksholmhuset
frederiksholmhuset
frederiksholmhuset

Frederiksholmhuset 2

København · Sydhavnen
Lejeboliger · Færdig
Fra 9.750 kr pr. md.

Beskrivelse

Frederiksholmshuset er en boligkarré med i alt 250 lyse og rummelige lejligheder, hvoraf 124 af dem er placeret i Frederiksholmhuset 2. Rumhøjden er på hele 2,6 m, og de store vinduespartier helt til gulv gør boligen endnu mere rummelig og lader dagslyset strømme ind. Eksklusive og rummelige penthouselejligheder med loft til kip, nogle med hems.

Materialerne er nøje udvalgt med fokus på funktionalitet og god kvalitet. Trægulvene i lejlighedens værelser, stuer og køkken er i eg med mat hvid lak, der fremstår lyst og er rengøringsvenligt. Hele lejligheden er opvarmet af gulvvarme, så små og store fødder kan holde sig varme om vinteren.

I køkkenet er valgt en sort kompaktlaminatbordplade med underlimet vask, der står i god kontrast til de hvide køkkenelementer med integrerede greb fra HTH. Køkkenet er udstyret med alle hvidevarer – ovn, kogeplader, opvaskemaskine og køle-fryseskab.

Miljørigtig og lille mængde vedligeholdelse

Lejlighederne er opført i energiklasse 2015, hvilket sikrer, at boligerne opfylder skrappe energikrav og dermed holder varmeudgifterne i bund. Det giver et behageligt indeklima og en fornuftig boligøkonomi og desuden kan man have god samvittighed over at passe på miljøet.  Der er brugt gode materialer, som kun kræver et minimum af vedligeholdelse.

Lignende byggerier (90)

4 kommentarer

 • Rasmus
  1 år siden

  Hvordan tilgår man boligerne?

 • Youssef
  1 år siden

  Hello, I am really interested for renting an apartment in Sydhavnen, can you please get in contact with me as soon as you have time.

  I am ready to move in by August 1st

  THanks

  • Troels - Nybygget.dk
   1 år siden

   Hi Youssef,

   At this point we cannot provide you with apartments. Instead you have to contact the relevant property owner or agent. We’re working on making this as easy as possible, but for now it’s still quite manual for you.

   Best regards
   Troels – Nybygget.dk

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Yderligere information

 • Antal enheder
Scroll Up