Frederiksholms Kanal 6
Frederiksholms Kanal 6 Altan
Frederiksholms Kanal 6 Soveværelse
Frederiksholms Kanal 6 Bad
Frederiksholms Kanal 6 Stue
Frederiksholms Kanal 6 Spisestue
Frederiksholms Kanal 6 Stue indretning
Frederiksholms Kanal 6 God udsigt

Frederiksholms Kanal 6

København · Indre By
Lejeboliger · Færdig
Fra 16.500 kr pr. md.

Beskrivelse

Frederiksholms Kanal 6 i det indre København blev bygget i 1905 har gennemgået en omfattende renovering, som der er kommet 31 eksklusive lejelejligheder ud af. Der er udvalgt de bedste materialer til at renovere disse fine lejligheder på bedste vis. Blandt andet er alle håndtag lavet med messing, og gulvene udført i smukt egetræ. Alle lejligheder er dog unikke, da de har forskellige størrelser og forskellig loftshøjde. De fleste lejligheder har enten en terrasse, tagterrasse eller altan, hvorfra man kan nyde udsigten til blandt andet Christiansborg og Gammel strand.

Frederiksholms Kanal 6 ligger meget centralt i København, og man skal ikke gå langt for at finde restauranter, supermarkeder, institutioner, parker og offentlig transport. Der er 1100 meter til både Hovedbanegården og Kongens Have. Den nye metrostation Gammel Strand gør det endnu nemmere at komme videre rundt i byen. I det hele taget findes alt, hvad man skal bruge i en travl hverdag lige i nærheden.

Find ro midt i København

Selvom Frederiksholms Kanal 6 ligger meget centralt i København, kan man straks mærke følelsen af ro, så snart man træder ind i gårdrummet og ind i opgangene. Det er et sted, hvor man også kan trække sig lidt tilbage fra den travle tid og slappe af.
De store vinduer i boliger byder på en masse lys, så man rigtigt kan mærke solen skinne. Man kan også sætte sig udenfor på sin terrasse eller altan, og rigtig mærke årstiderne og høre alle de mennesker der bevæger sig rundt i København.

Én kommentar

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up