Happy Helper
Frihavns Tårnet
Frihavns Tårnet
Frihavns Tårnet
Frihavns Tårnet
Frihavns Tårnet
Frihavns Tårnet

Frihavns Tårnet

København · Nordhavnen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Den massive DLG-silo er et stærkt symbol for Frihavnen. I kraft af dens placering som pejlemærke i Århusgadeaksen helt til havnen i det nye Århusgadekvarter, har Københavns Kommune stillet ekstra store krav til siloens fremtidige arkitektur. Af denne grund har vi udskrevet en arkitektkonkurrence, hvor der blev inviteret tre dygtige arkitekttegnestuer, som hver skulle komme med deres bud på, hvordan siloen kunne transformers fra industribygning til gode moderne boliger. En enstemmig dommerkomite valgte Praksis Arkitekter med deres ambitiøse projekt, som både virker stærkt og klassisk på afstand og samtidig favner og inviterer byens borgere tæt på huset. Og ikke mindst fordi der er så mange indlysende boligkvaliteter i deres projekt – et hus man får lyst til at bo i. Med sin fremtidige højde på 50 meter og sin usædvanligt generøse loftshøjde på alle 12 etager, sætter Frihavns Tårnet en ny standard for boligbyggeri i København. Siloen bliver forvandlet til en moderne boligejendom, og ambitionen er at skabe et arkitektonisk landmærke, der også om 20, 30 og 40 år vil udstråle gedigen kvalitet og et stilrent udtryk.

Bokvalitet

Det er hverdagen, der skal fungere og tilbyde dig og din familie unikke kvaliteter. Tid til det væsentlige. Tilgængelighed via Metro, bil, båd, tog og cykel. Daglig glæde over den generøse loftshøjde, det store udsyn og det nære bymiljø. Og ikke mindst visheden om at have valgt en af de mest attraktive boliger i hele den nye Nordhavn.

Kun Frihavns Tårnet tilbyder kombinationen af eksklusive boliger, stort dimensionerede terrasser, udvalgte materialer og nærhed til det hele. Er du i bil, stiller du den i p-huset, der liggger 15 meter væk. Her kan du kan leje plads på månedsbasis til en særdeles rimelig ydelse. Du spadserer derefter med dine indkøb direkte over til den smukke arkade. Forkælelsen fortsætter i lobbyen, der giver dig en værdig velkomst, før du tager elevatoren op.

Hver dag har du café, shopping, kajakture, takeaway eller grill på tagterrassen lige ved hånden. Nu er det op til dig, hvad du har lyst til.

78 unikke boliger

Alle boliger i Frihavns Tårnet bærer præg af, at ambitionerne fra starten har været høje, og at der løbende er taget detailbeslutninger, der lever op til visionerne. Nu inviterer vi dig til at opleve resultatet, som er 78 boliger i en international klasse, der er sjælden i Danmark. Det gælder lige fra de stort dimensionerende altaner, de smukke pudsede lofter over til de specialdesignede køkkener, der snarere fungerer som et elegant møbel i stuen. Alt er omhyggeligt udviklet og håndplukket til Frihavns Tårnet. Du kan selvfølgelig foretage en række tilvalg, der gør boligen helt individuel. Bemærk også variationen i størrelser, der rækker lige fra eksklusive egoistboliger til store familielejligheder.

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up