Det Grønne Hjørne i Frikvarteret
frikvarteret lejlighed
frikvarteret rækkehuse

Frikvarteret

København · Nordhavnen
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

Ejendomsselskabet Tetris bygger nogle af Århusgadekvarterets eksisterende pakhuse om til 13 gårdhavehuse og 10 rækkehuse og senere følger en seks etagers ejendom med i alt 15 lejligheder.

Ombygningen af de eksisterende bygninger sker med respekt for områdets historie og særlige stemning. Byggeriet har fået navnet FRIKVARTERET.

I FRIKVARTERET får du lidt af det hele; gårdhavehuse ved vandet, lejligheder med kæmpe altan og haver midt i byen. Vi bygger moderne og funktionelle boliger til københavnere – tæt på byens tilbud og med den store herlighedsværdi det er at bo ved vandet.

Byhuskvarteret bliver flettet ind imellem bevaringsværdige bygninger og bygget i materialer hvor nyt og gammelt er afstemt, så bygningshøjder, terrasser og små gårdrum tilsammen skaber en spændende ramme om dig og din familie.

Gårdhavehusene bliver på 105 – 153 kvadratmeter og får gårdhaverum med græs, solterrasser, store vinduespartier, pudsede facader og grønne tage.

Rækkehusene bliver på 141 – 181 kvadratmeter og får rødpudsede facader, så der er synergi mellem de restaurerede byginger i kvarteret og rækkehusenes moderne udtryk med store vinduespartier og skodder af træ.

På hjørnet mellem Billedvej og Århusgade kommer lejlighedsbyggeriet ‘Det grønne hjørne’. Navnet skyldes, at facaden bliver beklædt med wirenet, hvor bl.a. Vildvin og blåregn med tiden skal klatre op af bygningens facade. ​​

Lignende byggerier (131)

Skriv en kommentar

Størrelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ejendomsmægler
Scroll Up