Fristrup Hus
Fristrup Hus
Fristrup Hus
Fristrup Hus
Fristrup Hus
Fristrup Hus
Fristrup Hus
Fristrup Hus
Fristrup Hus
Fristrup Hus
Fristrup Hus

Fristrup Hus

København · Carlsberg Byen
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.595.000 kr

Beskrivelse

I det rolige, nordlige hjørne af Carlsberg Byen ligger Fristrup Hus. Ejendommen er nabo til områdets grønne park, Kammas Have, og huser 137 attraktive ejerboliger i varierende størrelser fra 47-174 kvm med 2-7 værelser. Alle boliger er udstyret med mindst én altan – nogle boliger har to eller tre – mens en stor del af lejlighederne på 4. og 5. sal med egne tagterrasser nyder godt af en unik udsigt over byen. De fleste af boligerne i stueplan har desuden egne terrasser med direkte adgang til bebyggelsens indre, grønne gårdrum eller Kammas Have. Lejlighederne er praktisk indrettet med optimale muligheder for personlig indretning.

Carlsberg Byen – Københavns nye bydel

Beliggenheden i den mere rolige del af Carlsberg Byen, giver Fristrup Hus et unikt præg. Her er der plads til fordybelse, mens storbyens pulserende byliv er at finde indenfor få meter. Historiske Kammas Have indbyder til gåture og afslapning, med et spændende system af stier og grøn bevoksning med træer, buske og græs.

Carlsberg Byen er under markant udvikling, og karakteriseres i høj grad af de mange spændende projektbyggerier. Et sammenhængende byliv gør bydelen til den optimale base for tilflyttere af stor forskellighed, med dagligvarebutikker, cafeer og attraktive byrum hvor fællesskabet beboerne imellem kan dyrkes. Med tog og bus kommer hurtigt rundt i de resterende dele af Hovedstaden. Fra Carlsberg Station tilbagelægges turen til Hovedbanegården på kun 5 minutter.

Lignende byggerier (16)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner
Depotrum
Elevator
Tagterrasse
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Byggestart
  • Antal enheder
  • Samlet areal
Scroll Up