Gaardhaverne gårdrum

Gaardhaverne

Høje Taastrup
Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.800.000 kr

Beskrivelse

Gaardhaverne består af 38 svanemærkede rækkehuse, og er beliggende centralt i Høje Taastrup. Rækkehusene er opført i 2 plan og huser boliger i varierende størrelser fra 106-111 kvm. Samtlige boliger har 4 værelser og er opført med privat terrasse, åbent køkken og et rummeligt opholdsrum. Opholdsrummet udgør boligens hjerte, og kendetegnes af et effektivt lysindfald gennem en række store vinduespartier. Nogle boliger nyder desuden godt af private altan eller tagterrasse. Mellem boligerne er der etableret en fælles gårdhave, hvor der med grøn beplantning og trygge omgivelser, indbydes til leg og afslapning for både store og små. Priser starter fra 2.800.000 kr.

Svanemærkede boliger

Boligerne i Gaardhaverne er alle svanemærkede, og karakteriseres derfor af bæredygtighed og energieffektivitet. Der er i opførelsen lagt særlig vægt på at sikre boligens fremtidige værdi, med udgangspunkt i nøje udvalgte materialer af høj kvalitet, og en række strenge krav til selve byggeprocessen. Desuden har også boligernes indeklima været i fokus, med effektiv ventilation, stort lysindfald og gennemført fugtsikring.

Centralt i Høje Taastrup

Gaardhaverne er beliggende på en attraktiv placering centralt i Høje Taastrup. City 2, med massevis af dagligvarebutikker, shopping, spisesteder og underholdning agerer nabo til byggeriet, og kan nås på få minutter til fods. Både skoler og daginstitutioner er desuden at finde indenfor både gå- og cykelafstand. Både nord, syd og vest for byen finder man en række grønne arealer, hvor der med gode vandre- og cykelstier indbydes til udflugter for hele familien. Høje Taastrup Station, små 500 meter fra bebyggelsen, sikrer desuden transporten til og fra området, med hyppige afgange mod hovedstaden, såvel som resten af landet.

Én kommentar

 • Zohbina Abbas
  5 måneder siden

  Hvor kan man få nærmere information om rækkehusene i gaardhaven? Jeg har forsøgt via linket og henvendt mig til home også, men uden noget respons?

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Skurfacilitet
Terrasse
Udendørs parkering

Yderligere information

 • Bygherre
 • Arkitekt
 • Landskabsarkitekt
 • Totalentreprenør
 • Ejendomsmægler
 • Byggestart
 • Antal enheder
 • Energimærke
Scroll Up