Advice Ejendomsadministration

Gigantium Park

Aalborg
Ejerboliger · Delvist færdig
Fra 1.250.000 kr

Beskrivelse

Gigantium Parks nyopførte 2 værelses lejligheder med store altaner

I området tæt ved på Aalborg Universitet, Gigantium Parken og det nye sygehus, bliver der opført 28 ejerlejligheder. Lejlighederne er optimale for unge og deraf forældrekøb, da det ligger i det fremadstormende område på Marshalls Allé, mens priserne er tilpas billige. Lejlighederne er blevet skabt af gennemtænkte løsninger af 2E Bolig Company’s kreative arkitekter, hvor funktionalitet, lysindfald og energiforbrug har været i fokus. 2-værelses lejlighederne er velindrettede med store altaner, hvor solen og udsigten kan nydes. Ydersiden af byggeriet bliver opført med mørke, eksklusive facader, der vil give ejendommen et smukt udseende. Indvendig er der elevator, så du nemt og hurtigt kan komme fra din lejlighed til gadeplan.

Perfekt til forældrekøb

Boligerne er velegnet til unge, da de ligger tæt placeret ved Aalborg Universitet og tæt på Aalborgs pulserende byliv. Derudover er priserne relativt overkommelige og derfor velegnede til at smide en investering efter. Lejlighederne passer ydermere til de miljøbevidste forældre, da lejlighederne er opført ud fra kravene om Energiklasse A-byggerier. Lejlighederne har gulvvarme i alle rum og med Velfac-vinduer og døre til at holde kulden ude og varmen inde.

Gigantium

Lejlighederne ligger i gåafstand fra Gigantium, der både indeholder skøjte-, svømme- og sportshal, caféer, sportsarenaer mm. Gigantium fungerer som samlingspunkt for Aalborgs traditionsrige sportsliv, hvor alle indendørssportsgrene bliver dyrket og spillet. Derudover indeholder Gigantium også en koncerthal, der tiltrækker attraktive navne for unge.

Kort

Lignende byggerier (10)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
  • Jackie Phillip
Scroll Up