Ungdomsbolig.nu
Golf Residence, Farum Kaserne Golf Residence, Farum Kaserne Golf Residence, Farum Kaserne Golf Residence, Farum Kaserne Golf Residence, Farum Kaserne Golf Residence, Farum Kaserne

Golf Residence, Farum Kaserne

Ejerboliger · Delvist færdig

Beskrivelse

Golf Residence er et projektbyggeri beliggende smukt på Farum Kaserne. Omgivelsernes historiske vingesus breder sig over det skønne naturområde midt i det grønne. Byggeriets ejerlejligheder er opdelt i 5 etaper og færdiggøres løbende.

Der er langt fra kasernens gamle militære ophav til det rolige og smukke nabolag, som du i dag finder i Golf Residence. Kasernen rummer i dag naturskønne omgivelser. Lige uden for din dør kan du gå tur i den urørte fredskov, hvor naturen rigtig kommer til sin ret. Du kan også tage cyklen til Furesø Marina og nyde en kop kaffe eller en dukkert i Furesøen.

Golf Residence består af fem punkthuse, der hver rummer 18 ejerlejligheder. Lejlighedernes udsigt til enten golfbane eller fredskov, adskiller boligerne fra det øvrige kaserneområde og understreger områdets eksklusivitet og den fremherskende ro. Farum By byder på alt fra blomsterbutikker til delikatesseforretninger og ikke mindst den gamle, velkendte bager på Farum Hovedgade. Det er nemt og bekvemt at handle ind, da mulighederne er mange.

Beliggende på Farum Kaserne

Farum Kaserne er Farums nye bydel, der ligger lige ved The Scandinavian Golf Club. Her kan du bo i en bolig med skøn beliggenhed, blot fem minutter fra Farum centrum, hvor der går S-tog direkte ind til København.

Bydelen er et naturskønt og historisk område i Nordsjælland, og det gamle kaserneområde er blevet til en helt ny bydel i Farum. Ambitionen for den nye bydel har fra starten været at værne om områdets natur. Det betyder, at din nye bolig på Farum Kaserne er omgivet af bevaringsværdige træer, hvilket skaber en behagelig naturlig diversitet.
Området er på kort tid blevet veludbygget og dine naboer er allerede flyttet ind. Tilbage i 2011 flyttede de første beboere ind i Fairway Village, der består af 55 ejerboliger, der alle er solgt for længst. Så vi har været til stede i Farum længe nu.

Farum Kaserne ligger få minutter fra Farum by, og blot 25 minutter fra Rådhuspladsen. Fra det rolige område ved fredskoven er der ikke langt til indkøbsmuligheder, skoler og institutioner i Farum, ligesom der er nem adgang til Hillerødmotorvejen og S-tog. Området er veludbygget med gode busforbindelser. Og supercykelstien går helt ind til hjertet af hovedstaden.

Kort

Pionervej 6, 3520 Farum, Denmark

Download materiale

Skriv en kommentar

Indflytning
Lejlighedsstørrelser
Værelser

Yderligere information

  • Homeconnector