Sales Styling
Golf Residence, Farum Kaserne

Golf Residence, Farum Kaserne

Farum
Ejerboliger · Færdig

Beskrivelse

I de historiske, naturrige omgivelser på Farum Kaserne er et projektbyggeri ved at blive opført. Byggeriet vil foregå i fem etaper. Farum Kaserne er ved at blive omlagt til et roligt og naturrigt nabolag, som Golf Residence derfor bliver en del af. Golf Residence består af fem punkthuse, der hver rummer 18 ejerlejligheder. Lejlighederne har enten udsigt over Farums golfbane eller Fredskov. Det naturskønne område er blevet til en ny bydel i Farum og tilbuddene er vokset med bydelen, der er bl.a. kommet en Rema 1000 inden for gåafstand fra området.

Naturrigt område med masser af tilbud i Farum Bytorv

Området byder på masser af natur. Du finder Fredskov, der er et næstent urørt stykke natur næsten lige ude foran din dør. Derudover har du Furesø få minutters cykeltur fra Golf Residence. Ambitionen for den nye bydel har fra starten været at værne om områdets natur. Det betyder, at din nye bolig på Farum Kaserne er omgivet af bevaringsværdige træer, hvilket skaber en behagelig naturlig diversitet.

Ydermere er der en fin mængde tilbud i Farums indre del, hvor Farum Bytorv, ud over alment kendte supermarkeder, tøjbutikker og kiosker, også indebærer flere specialbutikker som slagtere, bagerforretninger og smykkebutikker. Generelt har Farum et fint centrum, hvor der er mange muligheder for shopping.

Farum har derudover også en station, der er forbundet med København og Farum er derfor en udmærket pendlerby. Farum station ligger ti minutter på cykel eller fem minutter i bus fra Golf Residence. Der er nem tilgang til Hillerødmotorvejen, mens der supercykelstien kører helt til København.

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Altaner

Yderligere information

  • Bygherre
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
Scroll Up