Granlunden facade Trelleborg
Granlunden parkeringsplads Trelleborg
Granlunden Trelleborg luftfoto
Granlunden Trelleborg køkken
Granlunden Trelleborg Stue
Granlunden soveværelse Trelleborg
Granlunden børneværelse Sverige

Granlunden

Sverige · Skåne
Bostadsrätt · Færdig
Fra 720.000 kr / Fra 2.310 kr pr. md.

Beskrivelse

Nordøst for Trelleborg centrum, finder vi bebyggelsen Granlunden. Granlunden er bestående af 26 lejligheder på 55-85 m2, fordelt på 2-4 væresler. Lejlighederne er opført i et af Trelleborgs grønne områder, iblandt eksisterende villakvarterer. Hver lejlighed er opført med enten en altan eller terrasse. Lejlighederne er fordelt på tre bygninger, hvoraf to af bygningerne er på to etager, mens den sidste er på tre etager. Den treetagers ejendom vil som den eneste have elevator. Mellem de tre bygninger er der anlagt et grønt udendørsareal, som beboerne i fællesskab kan nyde. Ejendommen sælges som en bostadsrätt. Priserne starter fra 720.000 DKK (omregnet fra SEK), mens den månedlige boligafgift starter fra 2310 DKK (omregnet fra SEK).

Læs mere om bostadsrätter her.

Trelleborg

I Trelleborg er der lidt af det hele. Om sommeren kan byens 3 kilometer lange strand nydes, mens der også inden for kort afstand findes en golfklub. Fra byens færgehavn er der afgange til indtil flere europæiske destinationer, som eksempelvis Polen, Litauen og Tyskland. I byens centrum er der alt fra små hyggelige specialbutikker, til velkendte butikskæder. Onsdag og lørdag kan man nyde byens markedsdage, hvor lokale kræmmere har stande med alverdens goder.

Afstand til København

Afstanden til København er bestemt acceptabel – Selv for hverdagspendleren. Man kan således komme fra Trelleborg til København på cirka 50 minutter. Vælger man som pendler det offentlige til, så skal der påregnes en rejsetid på lige over en time.

OBS! Alle beløb angivet i DKK er omregnet fra SEK til kurs 0,72 29-01-2019

Lignende byggerier (14)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up