Bolighed
Green Garden

Green Garden

Høje Taastrup
Ejerboliger · Færdig
Fra 3.149.000 kr

Beskrivelse

Det nye boligbyggeri i Nærheden, Green Garden, bliver udformet som en kombination af fritliggende kædehuse på enten 105 eller 130 kvm i to etager med store tagterrasser samt moderne lejligheder på 69-90 kvm med mulighed for helt op til 120 kvm i 3 og 4 etager. Der vil i lejlighedskomplekserne være elevator. En enkelt bygning opføres i fem etager og etableres centralt som et ekstra synligt landemærke i den nye bydel.

2E begyndte byggeriet af Green Garden før sommeren 2017 og de første boliger ventes indflytningsklar i starten af 2018. Byggeriet kommer til at ligge ved Kongelysvej, tæt ved rækkehusene ’Solrækkerne’ og få hundrede meter fra Hedehusene Station.

De private haver anlægges med direkte adgang til grønne fællesarealer. Selve fællesarealerne udformes med mulighed for at etablere grill-pladser, legepladser og nyttehaver.

Nærheden

Boligerne ligger et stenkast fra det grønne Sejlbjerg Mose, helt ny SuperBrugsen (åbner 2019), Nærheden Centrum og samtidig tæt på det smukke naturområde Hedeland Naturpark, der giver mulighed for gode løbe- og cykelture.

Udviklingsplanen sætter rammerne for udviklingen af Nærheden. Nærheden er fremtidens bæredygtige forstad, hvor den nemme hverdag og det stærke fællesskab er i fokus.
Nærhedens udviklingsplan sætter rammerne for den fysiske og strategiske udvikling af den nye bydel. Planen er udviklet i dialog med borgere, interessenter og fagfolk inden for blandt andet arkitektur, trafik, klima, byliv og økonomi.

Planen fokuserer på de store træk i byudviklingen som infrastruktur og grønne byrum, mens de enkelte boligprojekter vil blive udviklet i dialog med de private investorer, som skal udvikle dem.

Kort

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Website
  • Jackie Phillip
Scroll Up