Grøndals park facade Birkerød
Grøndals park facade Birkerød

Grøndals Park

Birkerød
Ejerboliger · Under opførelse

Beskrivelse

Centralt i Birkerød på den tidligere Kajerødgrund, opfører REKA-Gruppen 45 attraktive boliger. Boligerne er på 120-150 m2, og appelerer derfor til en bred målgruppe. Her er alt fra boligen til børnefamilien, der ønsker luft og plads, til seniorerne, der ønsker at tilflytte en vedligeholdelsesfri bolig. REKA har lagt vægt på fleksibiliteten i projektet, og der er derfor indtil flere muligheder, for som tilflytter at sætte sit præg på boligen. Her kan blandt andet antallet af værelser, samt køkkener og gulvbelægning tilpasses af projektkøberen af den enkelte bolig.

Skandinavisk byggestil, opført i kvalitetsmaterialer

Byggestilen i Grøndals Park er klassisk for skandinavisk nybyggeri. Boligernes placering er tilpasset omgivelserne, således lysindfaldet i boligerne er maksimeret. Det skaber et indeklima, der er stærkt præget af lys og luft. Boligernes ydre har et stilrent udtryk, der virkelig kommer til sin ret i forhold til Grøndals Parks grønne omgivelser. Materialevalget er langt fra tilfældigt, og i hele boligen sikrer højkvalitetsmaterialerne, at den udsøgte arkitektur og materialevalg, går op i en højere enhed.

Alsidigt nærmiljø med kort afstand til København

Grøndals Park er beliggende centralt i Birkerød, hvilket resulterer i et alsidigt nærmiljø. Inden for kort afstand finder man blandt andet børnehaver, skoler, gymnasium, indkøb, idrætscenter, s-tog og meget mere. Afstanden til København er bestemt acceptabel, og man kan således komme fra Birkerød til København på blot 30 minutter i bil. I s-toget er rejsetiden ligeså cirka 30 minutter til København.

 

Lignende byggerier (1)

Skriv en kommentar

Størrelser
Værelser

Faciliteter

Have
Terrasse

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Samlet areal
  • Website
Scroll Up