Grønne Eng - facacde Ørestad syd

Grønne Eng

København · Ørestad
Andelsboliger / Ejerboliger · Under opførelse
Fra 2.698.000 kr

Beskrivelse

I Ørestad Syd etableres der nu et helt nyt og miljørigtigt bofælleskab ved navn Grønne Eng. Grønne Eng består af i alt 78 ejerboliger i vekslende størrelser.

Byggeriet opføres i 2-6 etagerhøjder, med et tilhørende gæstehus på 1000 kvm. Her vil der være øvelokaler, vaskefaciliteter, cykelværksted, motionsrum, gæsteværelser og meget mere at finde.

Byggeriet vil ved endt opførsel blive tildelt DGNB Guld certifikat. En certificering, der er et udtryk for hensynstagen til social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed i forbindelse med opførslen af byggeriet.

Boligerne i Grønne Eng

Grønne Engs 78 boliger er tegnet af den prisvindende arkitektstue, Vandkunsten. I Grønne Eng etableres der boliger i størrelser fra 46-116 kvm, der fordeler sig på rækkehuse og etagebyggerier.

Der er lagt vægt på at skabe forskellighed og diversitet i Grønne Enges husstande, hvilken man forsøger at opnå gennem talrige boligtyper i vekslende størrelser.

Boligpriserne i Grønne Eng er inklusiv andelen af ejendommens fællesarealer og fælleshus, hvilket alle boligkøbere i Grønne Enge betaler lige store dele af. Bygherren bag er Eco Village, der har stor erfaring med denne type boligprojekter, mens CASA A/S har vundet totalentreprisen.

Fælleskabet i Grønne Eng

I Grønne Eng er det på hverdagsbasis muligt at mødes og interagere med naboer og venner på kryds og tværs af fælleskabets husstande.

I Grønne Eng etableres der to spise-/madgrupper, der begge har fællesspisning af økologisk mad mandag-torsdag. Måltiderne tilberedes i Grønne Engs to industrikøkkener, der hver især er opført i forlængelse af to spisesale.

Resten af fælleskabet skal beboerne selv udvikle, når alle efter indflytning er etableret i Grønne Eng. Her vil bestyrelsen stifte et udvalg, med henblik på at planlægge sociale aktiviteter, arrangementer for børn, lektiecaféer til skolenbørnene og meget mere.

Lignende byggerier (3)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Størrelser

Faciliteter

Altaner
Fælles tagterrasse
Fælleslokale
Have
Legeplads

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Totalentreprenør
  • Antal enheder
  • Energimærke
  • Website
Scroll Up