Halldorhus
bella kvarter halldorhus
bella kvarter halldorhus
bella kvarter halldorhus

Halldorhus

København · Ørestad
Lejeboliger · Færdig

Beskrivelse

Boligerne i Halldorhus er en moderne fortolkning af traditionelle københavnerkarréer, med optimeret indretning, større rum, altaner, hyggelige gårdmiljøer og masser af mulighed for dagslys. Lejlighedernes indre er præget af dansk design med rene linjer samt god indretning. Alle rum er gennemlyste og funktionelle, hvilket giver en oplevelse af sammenhæng mellem arkitektur og design, og store indeklimamæssige kvaliteter.

Halldorhus er kendetegnet ved sit recesmurværk i mørke tegl og ved det elegante matpolerede aluminiumstårn, som rejser sig på toppen af karréen. Både ind- og udvendigt er det gennemgående design skabt med lyse, venlige og varme kvalitetsprodukter fra gulv til loft.

Der hører fransk altan til hver lejlighed, mens de øverste lejligheder har privat, tilbagetrukket tagterrasse, som fungerer som en naturlig forlængelse af boligen.

Endnu et ny boligkvarter på Amager

Bellakvarter er navnet på den nye københavnske bydel, der skyder op omkring Bella Center Copenhagen også kaldet Bella Centeret. Bella Centeret har i årtier været et mødested for hele verden. Nu skabes der en helt ny mangfoldig bydel i området omkring den internationale konferencedestination. Området, der ellers mest har været brugt til parkering, er ved at forvandle sig til et helt nyt københavnerkvarter. Gader, pladser og intime byrum er indrettet, så de indbyder til at mødes i det offentlige rum. Aktivitetspladser og grønne områder skaber levende forbindelser på tværs af bydelen. Og med byttecentraler, tæt naboskab og byhaver nærer Bellakvarter det lokale miljø, værdifællesskaberne og indbyder til sociale aktiviteter.

Lignende byggerier (92)

Skriv en kommentar

Indflytning fra
Værelser

Yderligere information

  • Bygherre
  • Arkitekt
  • Ingeniør
  • Ejendomsmægler
  • Antal enheder
  • Website
Scroll Up